enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3645
EURO
34,9594
ALTIN
2.324,26
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Buldanlı sporculardan Başkan Şevik’e Plaket

Buldanlı sporculardan Başkan Şevik’e Plaket
30.11.2021
A+
A-

Buldan Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü bünyesinde Futbol, Voleybol, Basketbol, Yüzme, Tenis, Masa Tenisi,  Halk Oyunları, Karate, Okçuluk, Yüzme gibi branşlar ile Polis Yüksek Okulu ve Beden Eğitimi Bölümü Hazırlık Kursları’na devam eden 100’e yakın lisanslı sporcu, Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i ziyaret etti.  Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen ziyarete, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Tolanvağa,  belediye birim amirleri, antrenörler, sporcular ve velileri katıldı.

Spora verdiği desteklerden dolayı Başkan Şevik’e plaket takdim ederek teşekkür eden sporcular, müsabakalara giderken araç temin edilmesi, forma,  spor araç ve gereçlerindeki ihtiyaçlarının karşılanması gibi taleplerini ilettiler, Başkan Şevik’i spor yapmaya davet ettiler.

BAŞKAN GENÇLERE SÖZ VERDİ

Sporcuların taleplerini tek tek not alan Başkan Şevik,  belediye olarak spora ve gençlere yönelik yatırımlara önem verdiklerini, belediyenin imkanları doğrultusunda da destek vermeye gayret gösterdiklerini belirtti.

 Gençlik ve Spor Bakanlığı ile imzalanan protokol çerçevesinde önemli spor yatırımlarının yanısıra belediyenin de spor yatırımlarının devam ettiğini vurgulayan Başkan Şevik, “Sizlere söz veriyorum. Stadyum yenileme çalışmaları tamamlandığında açılışını,  eşofmanlarımızla gelip spor yaparak gerçekleştireceğiz. Daha sonra sizlerle birlikte düzenli olarak koşacağız” dedi.

“SİZLERDEN DE BAŞARI BEKLİYORUZ”

Buldanlı gençleri, çocukları spor ve sanat alanlarında desteklemenin onlar için hayat boyu yapılmış bir yatırım olacağının bilinciyle çalışmalarına devam ettiklerini vurgulayan Başkan Şevik,  “Belediye olarak sporu desteklediğimiz gibi, gençlerimiz ve çocuklarımızı sanata yönlendirmek amacıyla müzik kursları açıyoruz.  Bizim sizlerden isteğimiz,    Atatürk’ün  ‘Spor Ahlaktır” sözünü unutmadan ahlaki ve milli değerleri bağlı kalarak okulda, sporda veya seçeceğiniz her hangi bir sanat dalında çok çalışmanız, kendinizi yetiştirmeniz ve başarılı olmanız. Sizleri kutluyor ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

Toplantıda,  Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Tolanvağa,  spor faaliyetleri ve çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Toplantı, Başkan Şevik’e teşekkür plaketi takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.