enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3424
EURO
35,0948
ALTIN
2.310,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Burun ameliyatı sonrası felç geçirdi.. Şimdi annesi oğlunu yeniden büyütür gibi bakıyor!

2016 yılında Çivril Devlet Hastanesi’nde ameliyat olan 31 yaşındaki İbrahim Doğan ameliyat sonrası felç geçirdi. Felç sonrası bir daha eski haline dönemeyen Doğan’ın tedavisini üstlenen annesi Aynur Doğan “tek istediğim ben ölene kadar oğlum yeniden kendi ayakları üstünde dursun” dedi.

Burun ameliyatı sonrası felç geçirdi.. Şimdi annesi oğlunu yeniden büyütür gibi bakıyor!
A+
A-

Çivril’de burun ameliyatı sonrası felç geçiren 31 yaşındaki oğlu İbrahim Doğan’a bakan anne Aynur Doğan “oğlumu yeniden büyütüyorum” dedi. Oğlunun ameliyathanede yapılan ihmal yüzünden felç geçirdiğini iddia eden Anne Doğan “tek istediğim ben ölene kadar oğlum yeniden kendi ayakları üstünde dursun” dedi.

BURUN AMELİYATI HAYATINI ÇALDI

Çivril’de yaşayan İbrahim Doğan 2016 yılında geçirdiği burun ameliyatı sonrası geçirdiği felç yüzünden anne ve babasının yardımı ile hayatını devam ettirebiliyor. Ameliyat sonrası felç geçiren ve yatağa mahkûm olan İbrahim Doğan bir yıllık tedavi ile yeniden yürümeye ve konuşmalara tepki vermeye başladı. Anne Aynur Doğan ve baba İrfan Doğan’ın en büyük dileği haftada iki gün Denizli’ye fizik tedavi merkezine giden oğulları İbrahim Doğan’ın yeniden kendi kendine yetecek duruma gelmesi.

OĞLUMU BİR GÖREVLİ ÖLÜ HALDE BULMUŞ

Anne Aynur Doğan oğlunun Çivril Devlet Hastanesinde 2016 yılında geçirdiği burun ameliyatı sonrası kalbinin durduğunu ve bir süre oksijensiz kaldığını belirterek “oğlumu ameliyat sonrası doktorlar odada bırakmış gitmiş. İbrahim’i bir görevli ölmüş halde bulmuş hemen haber vermiş. Doktorlar kalbini çalıştırıp Ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesine sevk ettiler. Üç buçuk ay yoğun bakımda kaldı. On beş gün bize İbrahim’e nasıl bakacağımızı anlattılar. Oğlumu eve getirdim beş ay çocuk gibi baktım. Yavaş yavaş hareket etmeye başladı. Özel fizik tedavi uzmanı getirdim. Onunla birlikte oğluma egzersiz yaptırdım. İyiye doğru gidiyordu.”dedi.

OĞLUMU BENDEN AYIRDILAR

Karısının oğlunu kendisinden ayırdığını kaydeden anne Aynur Doğan, “Oğlum evliydi. Eşi oğlumu Denizli’de fizik tedavi merkezine götüreceğim diye aldı. “Kendimiz bakacağız” dediler. “Sen gelme” dediler. Oğlumu benden ayırdılar.” dedi.

OĞLUMU KULLANARAK PARA TOPLADILAR

Karısının oğlu İbrahim’in rahatsızlığından yararlandığını ve tedavi ettirmek yerine durumunu suiistimal ederek para topladığını belirten anne Aynur Doğan “Oğlumu benden almasa, oğlumun tedavisi hemen başlasa şimdiye belki çok daha farklı olurdu.” dedi.

BEN ÖLMEDEN KENDİNE YETSİN

Yaşananlardan sonra zorlu bir süreçten sonra oğlunun eşinden boşandığını belirten anne Aynur Doğan “tek amacım var oğlum yeniden yürüsün yeniden kendi başına kendine yetsin ben ölmeden yeniden ayaklarının üstünde dursun başka bir şey istemiyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.