enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3319
EURO
35,1199
ALTIN
2.301,65
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Büyükşehir, Dünya Kadınlar Günü etkinliklerine başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, hafta boyu sürecek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerine başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun sahnelediği Geç Kalanlar oyununu izleyen kadınlar unutulmaz bir gün yaşadı.

Büyükşehir, Dünya Kadınlar Günü etkinliklerine başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, hafta boyu sürecek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerine Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun sahnelediği Geç Kalanlar oyunu ile başladı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programları çerçevesinde ilk etkinliklerini farklı mahallelerden gelen kadınların katılımı ile Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde usta oyuncu Pervin Ünalp’in kaleme aldığı ‘Geç kalanlar’ tiyatro oyunu ile gerçekleştirdi. Programa Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen,  Denizli’de bulunan kadın dernekleri ve STK temsilcileri ile davetliler katıldı.  Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının sahne aldığı ve usta oyuncu Pervin Ünalp’in yazıp yönettiği ‘Geç Kalanlar’ adlı tiyatro oyununu İlişkileri bitme noktasına gelen bir çiftin başından geçenleri ve çifti ayrılığa götüren sebeplerin ele aldığı tiyatro oyunu izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Dolu dolu geçen programlar başlıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerine başlamış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Özen, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak bizler 8 Mart’ı bir anma programı olarak kabul ederek bir haftaya yaydığımız programlar ile gerçekleştiriyoruz. Bu yılda 8 Mart Dünya Kadınlar günü programları çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz ilk etkinliğimizi Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunun başarılı oyuncularının sahnelendirdiği Pervin Ünalp’in yazıp yönettiği ‘Geç Kalanlar’ adlı tiyatro oyununu hep birlikte izleyerek başlatmış olduk. Bu yılda Kadın Meclisi olarak dolu dolu bir anma programı düzenledik. Kadınlarımız için gerçekleştireceğimiz programlarda sizleri yanımızdan görmekten mutluluk duyacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.