enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3764
EURO
34,9749
ALTIN
2.325,67
BIST
9.078,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Büyükşehir otobüsleri bayramda ücretsiz

Denizlililerin rahat ve huzur içinde bayram tatilini geçirebilmeleri için tüm tedbirleri alan Denizli Büyükşehir Belediyesinin şehir içi hizmet veren belediye otobüsleri Ramazan Bayram’ında ücretsiz hizmet verecek.

Büyükşehir otobüsleri bayramda ücretsiz

Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların rahat ve huzur içinde bir Ramazan Bayramı tatili geçirebilmeleri için tüm tedbirlerini aldı. Bu kapsamda başta Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve Zabıta Dairesi Başkanlığı ile Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü olmak üzere tüm nöbetçi ekipler 24 saat vatandaşın hizmetinde olacak. Ramazan Bayramı tatili boyunca görev yapacak ekiplere “Alo 153” telefon hattından ulaşabilecek. Bunların yanında Denizli Büyükşehir Belediyesinin “112 İtfaiye”, “188 Cenaze” ve Büyükşehir DESKİ’nin “185 Çağrı Merkezi” nöbetçi ekiplerle vatandaşlara hizmet verecek.

2-3-4 Mayıs’ta ücretsiz

Öte yandan vatandaşların bayramda mezarlık, akraba ve dost ziyaretlerinde zorluk çekmemesi için Denizli Büyükşehir Belediyesinin şehir içi hizmet verdiği belediye otobüsleri ücretsiz olacak. Buna göre 2-3-4 Mayıs 2022 tarihlerinde belediye otobüslerinden ücret alınmayacak. Denizlililerin rahat ve huzur içinde bir bayram tatili geçirmesi için tüm tedbirleri aldıklarını kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şimdiden tüm hemşehrilerinin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.