enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6073
EURO
34,7559
ALTIN
2.515,60
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Büyükşehir kapılarını Çin’e açtı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, dünyanın en önemli ekonomik güçlerinden Çin’e kapılarını açtı. Şehrin turizm, kültür ve yatırımları için önemli bir görüşme gerçekleştirildi.

Büyükşehir kapılarını Çin’e açtı
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Değirmenci, Türk Çin Kültürel İşbirliği, Değişim ve Diyalog Derneği Başkanı Abdülkadir Tanrıdağlı, Turizmci Elnur Alı ve Egeyön Haber Koordinatörü Ahmet Deda’yı ağırladı. Görüşmede Denizli-Çin ikili ilişkilerini güçlendirmek, Denizli’nin turizm potansiyelini yukarıya çıkarmak adına fikir alışverişinde bulunuldu.

Denizli’nin en büyük değeri Pamukkale’ye Çinli turist akını sağlayacak projeler hakkında görüş alışverişinin yapıldığı toplantıda Türk Çin Kültürel İşbirliği, Değişim ve Diyalog Derneği aracılığı ile atılacak adımlardan bahsedildi. Toplantıda yerel yönetimler arası işbirliği ve teknolojik gelişmelerin yakında takip edilmesi konuları da gündem maddeleri arasında yer aldı.

Büyükşehir Başkanvekili Ali Değermeci ile görüşmeden olumlu sonuçlar alınırken, iki tarafın ilerleyen dönemde geniş çaplı faaliyet toplantısı için biraraya geleceği öğrenildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.