enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3108
EURO
35,1456
ALTIN
2.281,47
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Yaz Spor Okulları kayıtları başladı

Yaz Spor Okulları kayıtları başladı
04.06.2017
A+
A-

Büyükşehir Yaz Spor Okulları kayıtları başladı

[dropcap]D[/dropcap]enizli Büyükşehir Belediyesinin 7’den 70’e herkese spor yaptırmak için düzenlediği “Yaz Spor Okulları” kayıtları başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin yaz ve kış olmak üzere yıl boyu Denizlililere ücretsiz olarak sunduğu “Denizli Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları” kayıtları başladı. Kurslarda Özellikle çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı koymak, ayrıca yeteneklerini ortaya çıkarmak amaçlanıyor.

Yaz Spor Okulları kapsamında atletizm, badminton, basketbol, buz pateni, capoeira, cimnastik, güreş, judo, masa tenisi, okçuluk, pilates, satranç, taekwondo, tenis, voleybol, yüzme ve zumba branşlarında eğitim verilecek. Yaz Spor Okulları’na katılmak isteyen vatandaşların başvuruları ise Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkez Spor Salonu yanındaki ofisten ve Yenişehir Spor Merkezi’nden alınıyor.

Spora Tam Destek

DenizliBüyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan

DenizliBüyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaz ve kış sezonlarında hayata geçirdikleri spor kurslarının tamamının ücretsiz olduğunu kaydetti.  Başkan Zolan,  spor yaparken kullanılan alet ve materyallerinde yine Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığını belirtti. Sporun hayatın ta kendisi olduğunu anlatan Başkan Zolan, “Spor insana disiplin kazandırır, ekip ruhu oluşturur. Düştüğünüz zaman ayağa kalkmayı, kaybetmeyi, kazanmayı öğretir. Spor sağlık ve mutluluk demektir. İnsanımızın daha sağlıklı ve mutlu olması için imkanlarımızı sonuna kadar sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.