enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3882
EURO
35,1467
ALTIN
2.326,10
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Üst Yapı Atağı Devam Ediyor

Üst Yapı Atağı Devam Ediyor
29.06.2017
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, üst yapı atağının başlatıldığı Ulus Caddesi’nde incelemede bulundu. Alt ve üst yapısıyla örnek bir cadde haline getirilecek Ulus’taki çalışmaların kısa süre içinde bitirileceğini ifade eden Başkan Osman Zolan, “Denizlimizin güzelliklerine güzellikler katmaya devam edeceğiz” dedi.

Osman Zolan Ulus Caddesi'nde incelemelerde bulundu

Osman Zolan Ulus Caddesi’nde incelemelerde bulundu

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezindeki 10 mahallede yapımı tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından, üst yapı çalışmaları yaklaşık iki hafta önce Ulus Caddesi’nde başlatıldı. Üst yapı çalışmalarını yakından takip eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ulus’ta incelemede bulundu. Başkan Zolan’a Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Fen İşleri Dairesi Başkanı Nuriye Çevni, Yol İşleri Şube Müdürü Hüseyin Çolakoğlu ve beraberindekiler eşlik etti. Yaklaşık 2 kilometrelik caddenin 3 gidiş ve 3 geliş olmak üzere toplam 6 şeritli olacağı ifade edilirken, her iki yönde ayrıca park ceplerinin yapılacağı belirtildi. Telekomünikasyon ve diğer havai hatların yer altına alınması ve konutlara bağlantısının yapılması çalışmalarının devam ettiği caddenin kaldırımlarının ise traverten ve andezit kaplama olacağı, bunların yanında peyzaj çalışmalarının da devam ettiği kaydedildi.

Osman Zolan Ulus Caddesi'nde incelemelerde bulundu

Osman Zolan Ulus Caddesi’nde incelemelerde bulundu

 Avrupa standartlarında olacak

Bölgedeki esnaf ve çalışanlarla bir süre sohbet etti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, üst yapı atağının başlatıldığı Ulus Caddesi’ndeki çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi. Çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanacağını kaydeden Başkan Osman Zolan, Ulus’un İstiklal Caddesi, Atatürk Caddesi, Lise Caddesi ve Gazi Bulvarı gibi kentin örnek caddelerinden biri olacağını, alt ve üst yapısıyla Avrupa standartlarına getirileceğini belirtti.

Osman Zolan Ulus Caddesi'nde incelemelerde bulundu

Osman Zolan

“Geleceğimize yatırım yapıyoruz”

Ulus ile birlikte kent merkezinde alt yapısını tamamladıkları tüm mahallelerde de üst yapının yapılacağını kaydetti. Başkan Zolan, “Eski üst yapıdan eser kalmayacak. Kaldırımları, yolları baştan aşağıya yeniden yapacağız. Cadde ve bulvarlarda yöremize ait traverten ve andezit taşını kullanacağız. Şehrimizin gelecek 100 yılına hizmet verecek alt yapı yapımını sürdürdüğümüz üst yapı ile taçlanacak” dedi. Zor ve meşakkatli bir işin daha sonuna yaklaştıklarını anlatan Başkan Osman Zolan, “Biz geleceğimize yatırım yapıyoruz. Halkımızın daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşamı için çalışıyoruz. Denizlimizin güzelliklerine güzellikler katmaya devam edeceğiz. Destekleriyle bize güç veren ve sabır gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür eder, üst yapımızın şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.