enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3670
EURO
35,0307
ALTIN
2.325,51
BIST
9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Büyükşehir’den Bekilli’ye modern üst yapı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin alt yapısını tamamen yenilediği Bekilli ilçe merkezinde üst yapı çalışmaları tamamlandı. Yol çizgileri de bitirilen Bekilli’nin modern bir üst yapıya kavuştuğunu kaydeden Başkan Zolan, kentin 19 ilçesi, 616 mahallesine güzellikler katmaya devam ettiklerini söyledi.

Büyükşehir’den Bekilli’ye modern üst yapı
A+
A-

Denizli merkez ile birlikte ilçelerde de yatırımlarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce başladığı Bekilli ilçe merkezindeki sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Altyapı çalışmaları Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından bir süre önce bitirilen Bekilli merkezde sıcak asfalt kaplanan yolların yol çizgi çalışması da tamamlandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, trafiğin güvenli ve düzenli bir şekilde akışının sağlanması, can ve mal kaybına neden olacak kazaların en aza indirilmesi ve işaretlemelerin eksiksiz tamamlanması çalışmaları kapsamında yollarda çizgi çalışması gerçekleştirdi.

“Durmak yok hizmete devam”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yol çizgileri de bitirilen Bekilli ilçe merkezinin altyapının ardından modern bir üst yapıya da kavuştuğunu söyledi. Denizli’nin 19 ilçesi, 616 mahallesine güzellikler katmaya devam ettiklerini kaydeden Başkan Zolan, “Bekilli ilçemizde altyapımızı baştan aşağıya yeniledikten sonra çok şükür üst yapımızı da bitirdik. Bu güzellikler inşallah torunlarımızın torunlarına hizmet edecek. Bekillimize hayırlı uğurlu olsun” dedi. Millete hizmet etme yolunda gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini vurgulayan Başkan Zolan, “Durmak yok hizmete devam” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.