enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3404
EURO
35,0988
ALTIN
2.239,16
BIST
8.807,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Yağmurlu
15°C
Denizli
15°C
Yağmurlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
15°C
Perşembe Az Bulutlu
14°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Açık
17°C

Büyükşehir’den kar mesaisi

Denizli’de sabah erken saatlerde bastıran kar yağışı özellikle yüksek kesimlerde etkili oldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri il genelinde karla mücadele çalışmalarını sürdürürken, dondurucu soğuklarda sokaklarda yaşamak zorunda kalan evsizlere sıcak yuva imkanı sunmaya devam ediyor.

Büyükşehir’den kar mesaisi

Denizli’de beklenen kar yağışına karşı tüm hazırlıklarını tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri sabah erken saatlerinden itibaren etkili olan yağış dolayısıyla çalışmalara başladı. Özellikle yüksek kesimlerde etkisini hissettiren kar yağışına karşı ekiplerini seferber eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, kar kürüme araçlarıyla şehir merkezi ile birlikte Acıpayam, Çameli, Serinhisar, Tavas, Kale, Babadağ, Çardak, Çal, Buldan, Güney, Honaz, Bozkurt, Bekilli ve Çivril’de karla mücadele etti. Ulaşımda herhangi bir aksaklık yaşanmaması için çalışan Büyükşehir Belediyesi ekipleri ihtiyaç olan bölgelerde de tuzlama çalışması yaptı.

Denizli beyaza büründü

Şehir merkezinde de bir süre hissedilen kar Denizlilileri sevince boğdu. Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı parklar bir anda beyaza bürünürken vatandaşlar eşsiz manzara karşısında bol bol hatıra fotoğrafı çekti. Yazın sıcaktan bunalanların kışın ise kar keyfini yaşamak isteyenlerin ilk mekanı haline gelen Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası da beyaza büründü. Dört mevsim doğanın farklı tonlarını içeren güzelliğiyle ziyaretçilerini kendine hayran bırakan yayla beyaz örtüsü ile kartpostallık görüntülere sahne oldu.

Büyükşehir Evde Bakım ve Sağlık Merkezi teyakkuzda

Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi ekipleri kar yağışının etkili olduğu Acıpayam ilçesinin Aşağı Mahallesi’nde aldığı çağrıya hemen cevap verdi. Burada ikamet eden Dudu Mert’i tedavisini yaptırmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne tam donanımlı hasta nakil ambulansı ile götüren Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi ekipleri yaşlı kadını işlemlerinin tamamlanmasının ardından yine evine bıraktı.

Sokakta kalan evsizlere sıcak yuva

Denizli Büyükşehir Belediyesi, dondurucu soğuklarda sokaklarda yaşamak zorunda kalan evsizlere sıcak bir yuva imkanı sunmaya devam ediyor. Kış mevsimi boyunca kendilerine sıcak bir mekan tahsis edilen evsiz vatandaşların barınma ve gıda ihtiyaçları karşılanıyor. Kış aylarını sokakta geçirmek zorunda kalan vatandaşların Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına başvuru yapmaları gerekirken, ihtiyacı bulunanlar yapılacak incelemenin ardından kış ayları boyunca misafir edilebilecek. Bunun yanında ALO 153 ya da 0 (258) 280 25 60 numaralı telefona yapılacak ihbarla da sokakta yaşamak zorunda kalan vatandaşlara ulaşılarak istekleri halinde misafir edilebilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.