enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5015
EURO
34,5940
ALTIN
2.500,78
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

Başkan Akcan ve Ziraat Odası Başkanı Çil, Çal Festivalini Değerlendiriyor (Canlı yayın)

23.Çal Bağ Bozumu Kültür Ve Sanat Festivali bugün sona eriyor. 3. gün boyunca birbirinden farklı etkinlikler ve konserlerle misafirlerine unutulmaz anlar yaşatan festivali Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ve Çal Ziraat Odası Başkanı Haşim Çil canlı yayında değerlendiriyor. Akcan ve Çil’in değerlendirmeleri Pamukkale Tv’den Denizli Deda Haber aracılığı ile sizlerle.

Başkan Akcan ve Ziraat Odası Başkanı Çil, Çal Festivalini Değerlendiriyor (Canlı yayın)
08.09.2019
A+
A-

Türkiye’nin en eski festivallerinden Çal Bağ Bozumu Kültür ve Sanat Festivali’nin bu sene 23.’ncüsü düzenlendi.6 Eylül Cuma günü Çal bağlarında Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ev sahipliğinde, MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, prtokol üyeleri ve vatandaşların katılımı ile bağ bozumu ile başlayan festival dolu dolu geçti. İlk günde gerçekleştirilen bağ bozumunun ardından prtokol üyelerinin bizzat yaptığı pekmez kaynatma etkinliği büyük ilgi gördü. İlk günün finalinde Efe ve Gamze Özçelik konserleri ise Çallılara mükemmel bir gece yaşattı.Festivalin ikinci gününde ise üzüm çiğneme, üzüm serme ve pekmez kaynatma etkinlikleri gibi birçok aktivite festivale katılan misafirlerle buluşturuldu. Tüm gün dolu dolu geçen festivalin 2. gününde ise Hakan Eyiden ve Lara sahne aldı.

Festivalin son gününde ise çeşitli etkinliklerle misafirler unutulmaz bir gün geçiriyor. 23.Çal Bağ Bozumu Kültür Ve Sanat Festivali Hasan Yılmaz konseri ile sona eriyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.