enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4751
EURO
34,9428
ALTIN
2.437,44
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Çal’a Vefa Borcunu Unutmadı

Çal’a Vefa Borcunu Unutmadı
09.06.2017
A+
A-

Bugün Çal’ın Hançalar Mahallesi eşi benzeri görülmemiş bir vefa örneğine şahit oldu.

Eğitim öğretiminin bir bölümünü Çal’ın Hançalar Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaöğretim Okul’unda almış olan Salih Kuzu’dan Çallıları sevince boğan bir müjde geldi.

Okulunu Unutmadı!

İstanbul Dekar Yapı Yatırım A.ş’nin yönetim kurulu başkanı Salih Kuzu eğitim aldığı Çal Hançalar Mahallesi Mehmet Akif Ersoy okulunu unutmadı. Çal’a ziyaretinde Çal İlçe Kaymakamı Yusuf Durani Dinç ve Çal İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici ile biraraya gelen Salih Kuzu müjdeyi verdi.

Mehmet Akif Ersoy Okulu bambaşka bir okul olacak

Salih Kuzu Çal İlçe Kaymakamı Yusuf Durani Dinç ve Çal İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici ile gerçekleştirdiği konuşmada okulu yenilemek ve Çal’a olan vefa borcunu ödemek istediğini belirtti.

Okul Baştan Ayağa yenilenecek

Salih Kuzu aklında bir proje oluşturduğunu söyledi. Kuzu Okulun kütüphanesinden, laboratuvarına sınıflarından tuvaletine her yönden modern bir okul haline getirmek istediğini söyledi.

Salih Kuzu:” Ben hayatımın en güzel yıllarını bu okulda geçirdim. Bu yapacaklarım benim okuluma vefa borcumdur”dedi.

Salih Kuzu’nun bu teklifi İlçe Kaymakamı Yusuf Durani Dinç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici tarafından büyük bir takdir aldı. Çal Kaymakamı Yusuf Durani Dinç:” Bu zamanda böyle hayırsever vatandaşlarımızın, bu denli büyük yardımlar yapması bizi mutlu ediyor. Salih Kuzu kardeşimizin okulunu unutmaması ve buraya yapacağı yatırım bizi çok mutlu etti”dedi.

Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici mutluluğunu saklayamadı. Ekici”Çal başarılı öğrencilerin olduğu bir ilçe. Umarım Salih beyin yaptığı bu hayır ile daha başarılı öğrenciler bu okuldan çıkacak.”dedi.

600 bin TL’lik destek

Salih Kuzu’nun okul için yapacağı yardımın toplamda 600 bin TL’ye ulaşacağı öğrenildi. Salih Kuzu, İlçe Kaymakamı Yusuf Durani Dinç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici Çal Kaymakamlığında bir araya gelerek protokol imzaladılar. Böylece Mehmet Akif Ersoy İlk ve Orta öğretim Okul’u için ilk adım atılmış oldu.

Yeni Eğitim Öğretim yılına yetişecek

Okuldaki çalışmaların 3 ay içerisinde sonlanacağı ve 2017/2018 eğitim öğretim yılında hizmete hazır olacağı öğrenildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.