enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5960
EURO
34,8231
ALTIN
2.412,67
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
29°C

Çal’da Milli Birlik ve Kardeşlik Ruhu Bir kez Daha Canlandı

Çal’da Milli Birlik ve Kardeşlik Ruhu Bir kez Daha Canlandı
07.06.2018
A+
A-

Ramazan Ayı’nın bitimine günler kala, Çal ilçesinde Çal Belediyesi’nin iftar yemeğinde binlerce Çallı bir araya gelerek, kucaklaştı. Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Çal’da milli birlik ve kardeşlik ruhu bir kez daha canlandı” dedi.

Çal Belediyesi, 34 mahallenin tamamında iftar yemeği veriyor. Ramazan Ayı’nın bitimine sayılı günler kala, az sayıdaki mahallede iftar yemeği verilecek. 19 bin 300 nüfuslu şirin ilçede dikkatleri iftar yemeklerine yoğun katılımın olması çekiyor.

”Çallılar, Ramazan Ayı’nda gösterdikleri milli birlik ve kardeşlik ruhunu hiçbir zaman kaybetmeyecektir.

Ramazan’ın diriliş mevsimi, tövbe mektebi, huzur ve dayanışma medeniyeti olduğunun altını çizen Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Geride bırakmak üzere olduğumuz bu Ramazan Ayı’nda da hemşehrilerim ile gurur duydum. Oruç tutan, tutmayan herkes iftar yemeklerinde bir araya geliyor. Ayrıca, Çal dışında ikamet eden Çallılar da bizi iftar yemeklerinde yalnız bırakmıyor. Allah, oruç tutanların oruçlarını kabul etsin. Ramazan Ayı’nın iklimi tüm yıla yayılsın. Aynı sokağın çocukları olan Çallılar, Ramazan Ayı’nda gösterdikleri milli birlik ve kardeşlik ruhunu hiçbir zaman kaybetmeyecektir. Hangi düşünceye sahip olursa olsun, bu mübarek ayda kucaklaşan hemşehrilerim ile  gurur duyuyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.