enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5217
EURO
34,7876
ALTIN
2.423,00
BIST
9.733,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C

Çal’ın sevilen hakimi veda turlarına başladı, Seçim Kurulu Müdürü veda etti

DENİZLİ’nin Çal ilçesinde Seçim Kurulu Başkanlığı görevini 3 yıldır sürdüren ve ilçe halkı tarafından oldukça sevilen Hakim Ahmet Kınacı, veda turlarına başladı. İlçe Seçim Kurulu Müdürü ise, veda ederek ilçeden ayrıldı. Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Hakim Bey’i Çal çok sevdi. İlçe Seçim Kurulu Başkanı da kısa süre çalıştı ve oldukça iyi diyaloglar kurdu. Her ikisinin de yolu açık olsun” yorumunda bulundu.

Çal’ın sevilen hakimi veda turlarına başladı, Seçim Kurulu Müdürü veda etti
14.06.2019
A+
A-

Çal’da üç yıl görev yapan Hakim Ahmet Kınacı, bu süre içinde hep halkın içinde oldu ve toplumun sevgisini kazandı. Son yayımlanan kararnameyle İstanbul Anadolu Adliyesi’ne ataması yapıldı. 2 hafta sonra ise, Çal’dan ayrılacak. Hakim Kınacı, veda turlarına başladı. 6 ay önce göreve başlayan İlçe Seçim Kurulu Müdürü Alper Bozkurt ise, Zonguldak’a Seçim Kurulu Müdürü olarak atandı. Bozkurt Çal’a veda etti.

Kınacı ile Bozkurt, Başkan Fethi Akcan’ı ziyaret etti. Akcan, “İyi bir Fenerbahçe ve Çal Garası taraftarı olan Hakim Ahmet Kınacı kardeşimi çok özleyeceğiz. Kendisini Çal halkı çok sevmişti. Hamkim Bey, büyük küçük herkesle iyi diyaloglar kurdu. Adliyenin gülen yüzü oldu. Hep adalet dağıttı. Hakim bey iyi bir Fenerbahçelidir. İnşallah Fenerbahçe’nin maçlarını İstanbul’da ve Denizli’de birlikte izleyeceğiz” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.