enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3655
EURO
34,9626
ALTIN
2.325,50
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

CHP’li Demirci Çal’dan mesajını verdi: “Çiftçinin emeğini koruyan, kar odaklı piyasa oluşturacağız”

Cumhuriyet Halk Partili Sedat Demirci, Denizli’nin tüm ilçelerinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Vatandaşların sorunlarını dinleyen ve partisinin çözüm önerilerini anlatan Sedat Demirci’nin son durağı Çal oldu.

19.11.2022
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) adına Denizli’yi karış karış dolaşan Sedat Demirci’nin son durağı Çal ilçesi oldu. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Demirci, CHP’nin sorunlara çözüm önerilerini anlatmaya devam ediyor. İlçe merkezi ve Çal’a bağlı mahallelerde yurttaşlarla görüşen Demirci’ye vatandaşlar kötü giden siyasi iklim ve ekonomik sorunlar başta olmak üzere birçok konudan yakındı. Demirci vatandaşların önce sorunlarını dinledi, ardından da çözüm önerilerini anlattı.

“ÇİFTÇİNİN EMEĞİNİ KORUYAN, KAR ODAKLI PİYASA OLUŞTURACAĞIZ”

Yaptığı ziyaretlerin ardından CHP’li Sedat Demirci konuyla ilgili olarak “Bugün memleketim olan bir ilçedeyiz. Bugün Çal’dayız. Çal tarihi, tarımı, kültürü ve ekonomisi ile Denizlimizin gözde ilçelerinden biridir. Ama görüyorum ki bu ilçeye gereken değer verilmemekte. Bu ilçede yaşayan vatandaşlarımız da hakettikleri değeri görememekte. Yaşanan ekonomik kriz, siyasi korku iklimi, belirsizlik yönetimi ve gelecek kaygısı vatandaşların en büyük sorunları arasında. Çal biliyorsunuz ki üzümü ile dünyaya ün salmış bir ilçe ancak üzüm üreticileri yüksek maliyet ve düşük fiyattan ötürü üretimden soğutulmuş. Üreticinin kıymetinin bilinmediği ülkemizde üzüm üreticilerimizin de kıymeti bilinmiyor. İşte CHP olarak iktidara geldiğimizde önce bu sorunlarla uğraşacağız. Bu sorunlar için çiftçileri güçlendiren tarım politikaları ve çiftçinin emeğini koruyan kar odaklı bir piyasa oluşturacağız. Böylelikle çiftçimiz üretiminin karşılığını alabilecek.” diye konuştu.

HEMŞERİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Demirci Çal’ın değişime hazır olduğunu belirtirken aynı zamanda “Hemşerilerimin hepsine çok teşekkür ederim. Çal’ı değiştirmeye yükseltmeye olan inancımızın ve mücadelemizin en büyük kaynağı hemşerilerimizin bu destekleyici tavrıdır. Çal değişecek, Çallı vatandaşlarımız kazanacak. Geliyor gelmekte olan!” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.