enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3119
EURO
35,0521
ALTIN
2.277,29
BIST
8.991,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Cüneyt Arkın’a ‘Çal Garası’ Dopingi

Türk sinemasının önde gelen sanatçılarından Cüneyt Arkın, sağlık sorunları nedeniyle İstanbul’daki evinden fazla dışarı çıkmıyor. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, 84 yaşındaki sanatçıya Çal’ın ünlü pekmez ve üzümlerinin de içinde yer aldığı gıda maddelerinden oluşan paket gönderdi. Akcan, “Çok sevdiğimiz sanatçıya soğuk kış günlerinde tüketip zinde kalması için pekmez başta olmak üzere yöremizde üretilen gıda ürünlerinden gönderdik. Daha önce de göndermiştik” dedi.

Cüneyt Arkın’a ‘Çal Garası’ Dopingi
09.02.2022
A+
A-

Geçtiğimiz Ekim ayında Çallı Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Süleyman Akçin, Cüneyt Arkın’ı İstanbul’daki evinde ziyaret ederek, Çal Garası markasıyla Çal Kadın Kooperatifi’nin pazarladığı gıda maddelerinden oluşan ürünleri ünlü sanatçıya vermişti. Cüneyt Arkın, hem kadınları kutlamış hem de Çal Garası ürünlerine övgüler yağdırmıştı. Ayrıca, Belediye Başkanı Fethi Akcan ile telefonda görüşen Arkın, “Üreten kadınlara ve kadınlara destek olan başkana selam olsun” mesajını vermişti.

Çal Belediye Başkanı Akcan, içerinde pekmez, kuru üzüm, kekik, lavanta, bamya, kekik suyu ve yağı, tarhana, beyaz peynir çeşitleri, tereyağ, elma sirkesi, üzüm sirkesinin yer aldığı gıda maddelerini ünlü sanatçının evine gönderdi. Paketi Çal Kadın Kooperatifi’nin üyeleri kendi elleriyle hazırladı.

PEKMEZ VE ÜZÜMLE SAĞLIĞINIZA KAVUŞUN

Cüneyt Arkın’a bir de mektup yazan Akcan, “Çal’ın üreten kadınlarının ürettiği bu ürünlere övgüler yağdırdınız. Cüneyt Arkın gibi büyük bir sanatçının Çal Garası ürünlerinden övgüyle söz etmesi, kadınlarımızın motivasyonunu arttırdı. Sizlere müteşekkiriz. Çal’da üretilen pekmez ve üzümleri tüketerek bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.