enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3652
EURO
34,9704
ALTIN
2.323,66
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Denizli’yi Gururlandırdılar

Denizli’yi Gururlandırdılar
09.10.2017
A+
A-

Kastamonu’da düzenlenen Ju Jitsu ve Brezilya Jiu Jitsu Federasyonu Türkiye Şampiyonası sona erdi.Şampiyonada Çal Belediyesi’nin katkıları ile Denizli’yi temsil eden Bahri Kaan Çalış 80 kg’da Türkiye birincisi,İsmet Elbaşı 65 kg’da Türkiye ikincisi, Bedirhan Gürler +85 kg’da Türkiye üçüncüsü oldu.

Ju Jitsu Federasyonu tarafından düzenlenen ve 30 ilden 160 sporcunun katıldığı müsabakalarda dereceye giren sporcular uluslararası ju jitsu müsabakalarında Türkiye’yi temsil edebilecek. Denizli’yi Kastamonu’da düzenlenen şampiyonada temsil eden, Bahri Kaan Çalış 80 kg’da Türkiye birincisi,İsmet Elbaşı 65 kg’da Türkiye ikincisi, Bedirhan Güler +85 kg’da Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarı elde ettiler.

Çalışmalarının Hakkını Aldılar

Şampiyona sonrası Ju jitsu Antrenörü ve Ju jitsu ve BJJ Denizli İl Temsilcisi Turgut Güler sporcuların başarısından gurur duyduğunu belirtti. Güler;” Çocuklarımız çalışmalarının karşılığını 3 madalya ile aldı. Sporcularımız Türkiye çapında ilk karşılaşmaları olmalarına rağmen, büyük bir başarı elde etti. Sporcularımız burada aldıkları başarı ile bizi MMI ve Judo Şampiyonası’nda temsil edecekler. Ayrıca çocuklarımız büyük ihtimalde Denizli’yi Milli Takım’da temsil edecekler”dedi.

”Yeni Sporcular Bekliyoruz”

Ju Jitsu’nun dünyada artık çok popüler bir spor olduğunu belirten Güler;” Türkiye’de yeni görülsede dünyada oldukça popüler bir spor dalı. Daha fazla sporcu ile daha büyük başarılar elde edeceğimizi düşünüyorum, Ju Jitsu’ya gereken ilgi gösterilmeli”dedi.

Yorumlar
  1. Sırt Çanta dedi ki:

    Gençlerimizin Başarılarının devamını dilerim. İnşallah Milli takıma seçilip orada da başarılara imza atarlar. Gençlerimizin yetişmesinde emeği olan Kınıklı Spor Kulübü hocamız Kenan KALAY’ a, desteklerinden dolayı Çal Belediyesine teşekkür ederim.