enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5163
EURO
34,7309
ALTIN
2.490,17
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Traktörü Uçurumdan Uçtu, Sürücü ise

Traktörü Uçurumdan Uçtu, Sürücü ise
16.04.2018
A+
A-

Denizli’de kontrolden çıkan traktör uçuruma yuvarlandı. Sürücü aşağıya uçmadan kendini traktörden atarak kurtuldu.


Denizli’nin Çal İlçesi, Yukarıseyit Mahallesi, Değirmendere Mevki olarak bilinen noktada seyir halindeki 20 SP 788 plakalı traktör, Değirmendere Mevkine geldiğinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıktı. Savrulmaya başlayan traktör yoldan da çıktı ve uçuruma doğru düşmeye başladı. Traktör sürücüsü yuvarlanmaya başlayan traktörden son bir hamle ile kendini aşağı atmayı başardı. Traktör ise uçuruma yuvarlandı ve bir ağaca çarparak durabildi.

Hastaneye Kaldırıldı

Meydana gelen üzücü kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı. Hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri traktör sürücüsünü yaralı olarak düştüğü yerden çıkardı ve ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Kaza sonrası traktör de ağır maddi hasar oluştu. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Kaynak: mericulukus.tv

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.