enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5949
EURO
34,8066
ALTIN
2.495,63
BIST
9.458,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Yaşlı Kadın Ölümden Döndü

Yaşlı Kadın Ölümden Döndü
02.05.2018
A+
A-

Denizli’de şofbenden kaynaklanan kıvılcım kısa sürede evi sardı. Evde tek başına yaşayan yaşlı kadın baygın halde bulundu.

 Denizli’nin Çal İlçesi’nde müstakil bir evde  çıkan yangın korku dolu dakikaların yaşanmasına sebep oldu. İddiaya göre, Selcan Mahallesinde tek başına yaşayan 75 yaşındaki Fatma Ş.’ye ait evde elektrikli şofbenden dolayı elektrik aksamından dumanlar yükselmeye başladı. Dumanlar tüm evi sardı ve bir süre sonra yerini alevlere bıraktı.

Yaşlı Kadın Hastaneye Kaldırıldı

Dumanları fark eden vatandaşlar durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Bu arada dumanlarla kaplanan eve giren mahalle sakinleri Fatma Ş.’yi baygın halde evden çıkarmayı başardı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ilk önce dumandan dolayı yaralanan kadına müdahale etti. Daha sonra duman sebebiyle göz gözü göremeyen eve girdi ve yangına müdahale etti. Alevleri kontrol altına alan itfaiye ekipleri daha sonra soğutma işlemi uyguladı. Dumandan dolayı etkilenen ve yaralanan yaşlı kadına sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Meydana gelen üzücü olay sonrası evde ağır maddi hasar oluştu.
Yangınla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.