enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3660
EURO
34,9560
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Çallıca Üçgen Çarşısı’na Dikkat Çekti

Çallıca Üçgen Çarşısı’na Dikkat Çekti
21.03.2017
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis üyesi Mustafa Çallıca

Denizli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis üyesi Mustafa Çallıca, söz aldığı 2016 yılı faaliyet raporu görüşmelerinde Üçgen Çarşısını gündeme getirdi ve Büyükşehir Belediyesinin kamuyu ilgilendiren bazı konularda güven kaybı yaşadığını dile getirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis üyesi Mustafa Çallıca

Denizli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis üyesi Mustafa Çallıca

Dün yapılan Denizli Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı faaliyet raporu görüşmelerinde söz alan  Denizli Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Mustafa Çallıca, Üçgen Çarşısını gündeme getirdi ve Belediye Başkanı Osman Zolan’a sorular yöneltti.  Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Çallıca önemli açıklamalar yaptı.

Belediye daha şeffaf olmalı

Mustafa Çallıca yaptığı açıklamada ”Denizli’nin yıllardır kanayan yarası olan Üçgen çarşısında mülk sahipleri ve kiracılarla ciddi bir görüşme yapılmadan,gizli gizli çalışmalar yapıldığı iddiasını direk sayın Zolan’a  sorduk. Burası hakkında Büylşehir Belediyesine verilen bir vekaletname olup olmadığı sorusunı sorduğumuz Zolan, ”Evet böyle bir çalışma yapıyoruz bölge kentsel dönüşüm sürecine girdi.” cevabını verdi. Ancak biz bu konuda Belediye’nin daha şeffaf olarak orada iş veren, istihfam sağlayan kiracılar ve öncelikle mülk sahipleriyle görüşülerek, anayasal hakları olan mülk varlıklarının geleceğini güvence altına alarak birlikte çözüm üretilmesi, eğer meclise düşen bir görev varsa da bu görevin hep birlikte yerine getirilmesini ifade ettik.”  diye konuştu.

Üçgen Çarşısında mülk sahipleri ve kiracılarla görüşülerek oranın geleceğini kente yakışır bir şekilde inşa edilmesi gerektiğini vurgulayan Çallıca,  üçgen çarşısının herkesin çıkarına olacak şekilde çözüme kavuşturulması gerektiğini söyledi.

Üçgen Çarşısı’nda Yeni Proje Heyecanı

Üçgen Çarşısı’nın Kaderi için Tarihi Toplantı Yapıldı

Üçgen Çarşısı İçin Tarihi Gün

Üçgen’de Çarşı

Üçgen Çarşısı’na Basmacı Desteği

Üçgen’de Mutlu Sona Doğru

Fetö Üçgeni

Sancar: ” Üçgen Esnafına Sahip Çıkacağız”

Üçgen Çarşısı’na Karşı Sessizlik mi Var?

Üçgen Çarşısı’nın Deprem Raporunda Fetö Parmağı mı Var? 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.