enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3807
EURO
35,0595
ALTIN
2.326,54
BIST
9.116,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Çameli Belediyesi Korona Virüs’e karşı özel ilaçlama ekibi kurdu

Çameli Belediyesi dünyayı etkisi altına alan korona virüsü salgınına karşı ilaçlama ekibi kurdu. Ekip sabaha kadar ne kadar cadde ve sokak varsa ilaçladı.

Çameli Belediyesi Korona Virüs’e karşı özel ilaçlama ekibi kurdu
20.03.2020
A+
A-

Çameli Belediyesi korona virüsüne karşı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kurduğu ilaçlama ekibi ile kamusal alanlarda ilaçlama çalışmalarına başladı. Çameli Belediyesi salgının yayılmasını önlemek ve kamusal alanları daha hijyenik bir hale getirmek için kurduğu ilaçlama birimi, öncelikle halkın yoğun olarak bulunduğu alanlarda ilaçlamalara başladı.

Çocuk parkları, otobüs durakları, pazar yerleri, meydanlar, sokaklar, banklar, çöp konteynerlerinin içi ve çevresi ekipler tarafından düzenli olarak ilaçla dezenfekte edildi.

NE KADAR SOKAK CADDE VARSA İLAÇLANDI

Çameli Belediye ekipleri sabaha kadar uyumadı. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın talimatı üzerine ekipler bütün sokak ve caddeleri karış karış gezerek ilaçladı. Başkan Arslan, “Salgın süresince belediye olarak yoğun bir çalışma yürüteceğiz. Çameli Belediyesi ekiplerimiz bugüne kadar çok yoğun tempo ile çalışarak ilçenin her noktasına yetişmeye çalışıyor. Salgını kesinlikle hafife almayın Temizliğimize özen göstermeyiniz. Bunun için ekibimizin bu süreçte çok yoğun çalışarak ilçemizin her noktasına ulaşmasını sağlayacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.