enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5118
EURO
34,9465
ALTIN
2.435,40
BIST
9.787,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Çameli Kaymakamı ÇPAL’de Kariyer Günlerinde

Çameli Kaymakamı ÇPAL’de Kariyer Günlerinde
12.01.2018
A+
A-

 Çameli Çok Programlı Anadolu Lisesinde  Kariyer Günleri tüm hızıyla devam ediyor.

Kariyer günleri kapsamında Çameli Çok Programlı Lisesi  Sosyal Etkinlikler Kurulu tarafından okula  davet edilen İlçe Kaymakamı Sayın Semih Cembekli4 Ocak 2018 Perşembe günü öğrencilerle  ile buluştu.

Etkinliğe; Okulun  10-11 ve 12. sınıf öğrencileri, öğretmenleri, İdareciler, Okul Müdürü Kürşat Yellice ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat Uzun katıldı.

Mesleğin İnceliklerini Anlattılar

Bu kapsamda, Sayın Kaymakamın ileriki hayatlarında Vali, Kaymakam,Müfettiş gibi meslekleri düşünen öğrencilerimize bu meslekleri yapabilmek için kazanmaları gereken bölümlerden (Siyasal Bilgiler, Kamu Yönetimi, İktisat, İşletme), iktisadi İdari Bilimler Fakültelerinden,mesleğin inceliklerinden, yazılı ve mülakat sınavlarından bahsettiler.

Öğrencilerin  ilgiyle dinledikleri bilgiler sonrası merak ettikleri sorularını sıcak ve samimi bir atmosferde Sayın Kaymakam Cembekli’ye  yönelterek meslek hakkında detaylı bilgiler aldılar.

”Her şey Sizde Bitiyor”

YKS’ye girecek 12.sınıf öğrencilerin  gelecek hedefleri, meslek seçimleri ve kariyer basamakları için herşeyden önce “Hedefleriniz olsun, sevdiğiniz meslekleri tercih ediniz, insan severek yaptığı her işte her zaman başarılı olur. Başaramadığınızda Hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmayın, herşey siz de bitiyor, azim ederseniz, ne istediğinizi bilirseniz, çok çalışırsanız, severek çalışırsanız, başarı kaçınılmazdır.” Dedi. Ayrıca geleceğimizin teknolojinin elinde olduğunu vurgulayan Sayın Kaymakamımız bu konuda öğrencilere “Meslek Okullarında-Bölümlerinde okurken; kendilerini mesleki ve teknik bilgilerle donatan ve bu bilgileri teknolojiyle birleştirerek kullanan, sürekli kendini yenileyen teknoloji karşısında araştıran, sorgulayan bireyler olarak hayata hazırlanırken sadece Kamusal alanda değil, özel şirketlerde veya kendi işini yapabilecek kapasitede kendilerine uygun meslekleri tercih ederek daha üretken, başarılı ve daha çok para kazanabilirler.” dedi.

Kariyer günleri kapsamında bu organizasyonu sağlayan Sosyal Etkinlikler Kurulu (Emine SAZAK, Emel KARACEYLAN), Okul Müdürü Kürşat YELLİCE’ye, desteklerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat UZUN’a teşekkür eder, Katılımlarından ve Kariyer konuşmalarından dolayı İlçe Kaymakamımız Sayın Semih CEMBEKLİ’ye saygı ve sevgilerimizi sunarız.dedi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.