enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3764
EURO
35,0246
ALTIN
2.326,54
BIST
9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Çameli’de Çiftçiler Rahatladı

Çameli’de Çiftçiler Rahatladı
06.07.2017
A+
A-

Çiftçinin hasat zamanında Çameli Belediyesinden rahatlatacak hizmet geldi.Çameli Belediyesi Fen İşleri Ekipleri ova yollarını iyileştirme çalışması başlattı .

İlçe Mahallelerinde bulunan ova yolları oldukça bozuk. Toprak stabilize yol olması nedeniyle ağır kış şartlarında kar ve yağmur gibi yağışların etkisiyle bozularak kullanılamaz hale geliyor.Çameli Belediyesi tarlada yoğun mesainin yaşandığı şu günlerde güzel bir işe imza attı. Çiftçilerin daha kolay iş üretebilmesi ve traktör ve iş makinelerinin daha rahat ve güvenli bu yolları kullanabilmesi ve iş üretilebilmesi için yollarda iyileştirme çalışması başlattı.

Belediye Başkanı Cengiz Arslan yaptığı açıklamada şunları belirtti. Arslan “Arazi yollarımız toprak stabilize olduğu için kışın yağışlar nedeniyle bozularak kullanılamaz hale geliyor.Bahar gelince tekrar ova açma çalışmaları devam ediyor .Bu sayede çiftçilerimizin tarlalarına ve evlerine rahat ve güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağladık.

Çamelili çiftçiler teşekkür etti

Yapılan çalışmalardan memnun kaldıklarını dile getiren Çiftçiler Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve ekibine teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.