enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5955
EURO
34,7913
ALTIN
2.493,56
BIST
9.445,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Çameli’nde 20 bin ceviz fidanı dağıtımı yapıldı

Denizli Valiliği Koordinesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Denizli Ticaret Borsası işbirliği işbirliği içerisinde ceviz alanlarının arttırılması projesi kapsamında Çameli’nde çiftçilere 20 bin ceviz fidanı dağıtıldı.

Çameli’nde 20 bin ceviz fidanı dağıtımı yapıldı
06.03.2020
A+
A-

ÇAMELİ CEVİZİNİ TÜM TÜRKİYE TANIYACAKTIR

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arlsan, Çameli Belediyesi olarak İlçe genelinde halkın geçim kaynağının tarım ve hayvancılık olduğuna dikkat çeken Arslan , “Tarım ve Meyve konusunda Belediye olarak Çiftçilerimize gereken desteği sağlamaktayız Belediyemiz tarafından Tarımsal kalkınmaya büyük önem verirken ceviz yetiştiriciliği destekliyoruz.”dedi.

365 GÜN EMEK HARCIYORSUNUZ

Çiftçilerin üreterek bir yaşam mücadelesi içinde olduğunu Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan “Çiftçilerimiz hayatın görünmez kahramanlarıdır. 365 gün çalışan, durmadan usanmadan üretmek için emek veren başka bir meslek yoktur. Çiftçilerimizin ürettiği her şey ticarete, sanayiye, ihracata ve istihdama dönüşüyor. Ülkemizin lokomotif sektörü olarak yüzlerce yan sektöre de hayat veriyor. Biz bunu iyi bildiğimiz için Çameli Belediyesi olarak her zaman sizin yanınızda olacağız” ifadelerini kullandı.

CEVİZDE DE HEDEFİMİZ BÜYÜK

4.000 bin dekar alanda ceviz üretimi yapılan Çameli’nde 6 bin ton ceviz üretildiğine dikkat çeken Başkan Arslan, 10 yıl sonraya 40 milyon TL gelir hedeflediklerini belirtti. Arslan, cevizin 2 çeşidi bulunduğunu söyledi. Cettir ve Osmancık türünün ilçede yaygın olduğuna dikkat çeken Başkan Arslan, ceviz üretiminde ve pazarlaması üzerinde çalışmaların sürdüğünü söyledi. Çameli Belediyesi olarak İlçe Genelinde halkın geçim kaynağının tarım ve hayvancılık olduğuna dikkat çeken Arslan, “Tarım ve Meyve konusunda Belediye olarak Çiftçilerimize gereken desteği sağlamaktayız Belediyemiz tarafından Tarımsal kalkınmaya büyük önem verirken ceviz yetiştiriciliği destekliyoruz”dedi.

BAŞKAN CEVİZ FİDANI DAĞITTI

Başkan Arslan Denizli Valiliği Koordinesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi , Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Denizli Ticaret Borsası işbirliği işbirliği Çiftçiye 4.000 dekar alanda dikilmek üzere 20 Bin fidanı dağıtımı Çiftçilere Ceviz Fidanı Dağıtarak Toprakla Buluşacak olan fidanların verimli ve bereketli olsun Ceviz fidanları için Tarım ve Orman Bakanlığımıza Denizli Ticaret Borsası, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ederiz dedi.

Dağıtım Törenine Denizli İl Tarım ve Orman Müdürü Yılmaz Erkaya  Çameli Kaymakamı Didem Özay, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Tarım ve Hayvancılık Müdürü Durmuş İvgin, Çameli Ziraat Odası Başkanı Hamit Tuncer ve Çiftçiler katıldı Bitkise Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Ali Yılmaz Çiftçilere Ceviz Fidanı budaması ve dikim tekniklerini uygulamalı olarak anlatarak bilgi verdi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.