enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5562
EURO
34,8667
ALTIN
2.427,00
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

Çameli’nin Aslanları Vatani Göreve Hazır

Çameli’nin Aslanları Vatani Göreve Hazır
17.10.2017
A+
A-

Çameli’nin aslanları, 16 Ekim 2017 Pazartesi saat 20:00’de düzenlenen Asker Eğlencesiyle vatani görevlerine uğurlandılar.

Çameli Pazar Yerinde düzenlenen, 97/4 Tertip Asker Eğlencesine Çameli Kaymakamı Onur Özaydın Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN, Belediye Meclisi, Belediye Personeli, Asker aileleri, yakınları ve Çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla gece Asker adaylarının isimlerini ve gideceği yerlerin okunması ile çağrılması üzerine Asker adayları Türk Bayrağını öperek sahneye çıktılar.Sevinç,hüzün ve eğlencenin bir arada yaşandığı geceye Çameli Halkı’da yoğun ilgi gösterdi .Asker gecesi, ilginç görüntülere de sahne oldu, Asker annesi ağlarken asker adayının gülümsemesi ilgiyle izlendi.

Belediye Başkanından Anlamlı Mesaj

Belediyeciliğin sadece yol gibi, asfalt gibi fiziki hizmetlerden ibaret olmadığına değinen Başkan Arslan , bunlarla birlikte sosyal ve kültürel alanlarda yapılan hizmetlerin de belediyeciliğin görevleri arasında olduğunu dile getirdi. Bu anlamda Çameli’nin tarihinin en çok kültürel ve sosyal etkinliklerine imza attıklarını kaydeden Arslan.şu an düzenledikleri asker etkinliğinin de bunların bir parçası olduğunu sözlerine ekledi. Askere gidecek olan gençlere hayırlı teskereler diledi., asker ailelerinin de önce Allah’a sonra kendilerine emanet olduğunu, Çameli Belediyesinin kapılarının her zaman kendilerine sonuna kadar açık olduğunu ifade etti. Amaçlarının askerlerin Türk gelenek ve göreneklerinde olduğu üzere güle oynaya askere uğurlamak olduğunu ve bu amaçla bu programı tertip ettiklerini söyleyerek Her zaman mazlumun yanında, zalimin karşısında olan atalarımızdan teslim aldığımız bu vatanı kıyamete kadar yaşatacağız. Bu gün başı toroslar kadar dik, alnı açık olan bu Mehmetçikleri yetiştiren anneler babalardır. Onları tebrik ediyorum ve Allah onlardan razı olsun diyorum..

Kaymakam Hayırlı Tezkereler Diledi

Çameli Kaymakamı Onur Özaydin. ; Askerlere hayırlı teskereler diledi. , “Sizlere hayırlı teskereler diliyorum diyerek başladığı sözlerine biliyoruz her yerde Türk milleti asker doğar denilmektedir buda bizi diğer milletlerden ayıran en önemli özelliklerden biridir bunun nedeni ise Türk milletinin aile terbiyesi, inancına olan bağımlılığı ve geçmişe olan saygısı ve vatana olan sevgisindendir” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.