enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5969
EURO
34,8046
ALTIN
2.501,74
BIST
9.476,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Çameli’nin öğretmenleri maske üretiyor

Çameli’nin öğretmenleri maske üretiyor
21.04.2020
A+
A-

Çameli’de Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında terzi esnafının gönüllü desteği ile üretilen maske yapımına Çameli Halk Eğitim Merkezi Öğretmenleri de destek verdi.

Hammaddesi Çamelili işadamı Teknoloji ve Bilim Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özkan Uysal tarafından temin edilen sağlıklı ve yıkanabilir kumaştan olan bezleri. Çameli Halk Eğitim Merkezi Öğretmenleri tarafından evlerinde dikimine başlandı.

BAŞKAN ARSLAN “ÇAMELİ DAYANIŞMASININ GÜZEL BİR YANSIMASI”

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan;”Çameli’ndeki vatandaşların maske ihtiyacının karşılanması için Çameli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Belediye işbirliği içerisinde kurs öğretici Öğretmenleri gönüllülük esasıyla evlerinden destek veriyor. Bu zor günlerde, toplumsal dayanışma adına Halk Eğitim Merkezi usta öğreticilerimiz; evlerinde 8 kişi tıbbi maske üretimine başladı. Bu kapsamda 500 maske üretimi oldu ve teslim aldık dikim devam ediyor.Çameli dayanışmasının güzel bir yansıması yaşanıyor. Çameli Halk Eğitimi Merkezimize, gönüllü olan, destek veren Halk Eğitim Müdürümüz Ramazan Uysal ve Öğretmenlerine teşekkür ediyoruz”dedi.

KADINLARIMIZ MİLLİ MÜCADELE RUHUYLA ÇALIŞIYOR

Özverili çalışmalarından dolayı usta öğreticilerine teşekkür eden Halk Eğitim Müdürü Ramazan Uysal;”Kurtuluş harbinde ülkemizde nasıl Şerife Bacılar, Kara Fatmalar, Halime Çavuşlar, Güldeste Makbuleler çıktıysa… Bu kadim topraklarda bu usta öğreticilerimiz hala o ruha sahip olması bize ayrı bir mutluluk verdi. Asıl takdirde şayan asıl teşekkür etmemiz gereken herhangi birsey beklemeden çalışma yapan usta öğreticilerimizdir. Usta öğretici öğretmenler el birliğiyle milletimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. İnşallah bir an önce bu virüsten kurtuluruz evimizde gönüllü olarak severek ve milli mücadele ruhuyla belediyemizden aldığımız bezlerden maske üretmeye çalışıyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.