enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5053
EURO
34,8710
ALTIN
2.485,79
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C

Merkezefendi’den Çameli’ye Hasta Yatağı

Merkezefendi’den Çameli’ye Hasta Yatağı
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi tarafından  İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde Çameli ilçesinde 7 adet tam donanımlı ve elektrikli hasta yatağı dağıtıldı.

Çameli Belediyesi Kent Konseyi Sağlık Grubu Gecen sene başlattığı Evde Bakım Hizmetleri kapsamında ihtiyaç sahibi kişilere hasta yatağı, bez ve malzemeler tedarik ederek ihtiyaç sahiplerine ulaştı.Merkezefendi Belediyesi ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğü arasında yapılan protokolle bu yılda evde yatağa mahkûm olarak hayatını devam ettiren hastalara 7 adet yatak verildi. Hastaların rahat bir şekilde istirahat etmeleri için elektronik ve tam donanımlı olarak üretilen yataklar yapılan törenle sahiplerine teslim edildi.

Çameli Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen törene Çameli Kaymakamı Semih Cembekli,Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ,Çameli Ak Parti Yönetim Kurulu üyeleri,Çameli Kent Konseyi Sağlık Grup Başkanı Ali Sağü,Çameli Devlet Hastanesi Müdürü Atila Kagnıcı ve hasta yakınları katıldı.

”Hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz”

Başkan Arslan Konuşmasında Bugün hem Merkezefendi Belediyesi ve Denizli İl Müdürlüğümüzün protokolünde hasta yatak dağıtımın yer almaktayız Hem Devletimiz, Kaymakamlığımız evde bakım hizmetleri gerçekleştiriyor. Evde Kaymakamlık hizmetini sürdürüyordu büyükşehrimizin gecen hafta gerçekleştirdiği evde bakım hizmete girdi.112 ekiplerimizin götüremediği naklini yapacak bir ekibimiz var sağlık bakanlığımızın bize hibe ettiği ambulansla hizmet vermekteyiz Bu yataklar Denizlimizde ihtiyacı olan hastalarımıza inşallah şifa kaynağı olacak. Sizlerin dualarında olmak bizlere büyük güç veriyor ”Bu Hizmetlerden dolayı Sağlık Bakanlığımıza, İl Sağlık Müdürlüğümüze ve Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammed Subaşıoğlu’na teşekkür ederiz dedi.

Konuşmaların ardından yataklar, sahiplerine teslim edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.