enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3627
EURO
34,9648
ALTIN
2.326,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Yörüklerden Başkan Arslan’a Ziyaret

Yörüklerden Başkan Arslan’a Ziyaret
08.08.2017
A+
A-

Türkiye Yörük Türkmen Dernekleri Federasyon Genel Başkan Yardımcısı ,Fethiye Yörük Obaları Dernegi Başkanı ,Tv Programcısı Ramazan Kıvrak ve Seydikemer Yörük Derneği Yöneticileri Başkan Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Arslan; Türk milletinin özünde Yörüklük olduğunu belirterek “Bu değerlerinizi, örfünüzü ve kültürünüzü koruduğunuz için sizi tebrik ediyorum. Kültürünüze sahip çıkmanız çok güzel. Muğla çok hoşgörülü, barışçıl, güzel, sevgi dolu ve değerlerine sahip çıkan bir ilse ve bu değerlerin korunmasında çaba gösteren bir halkı varsa elbette ki bunda sizin payınız çok büyük. Bu birlikteliğiniz ve beraberliğinizin devam etmesini diliyorum Başkan Arslan Çameli İlçesinde yapılacak olan etkinlikler ve Festivaller hakkında gelen misafirleri bilgilendirerek davet etti.

Türkiye Yörük Türkmen Dernekleri Federasyon Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Kıvrak “Menteşe, Dalaman, Fethiye, Milas ve Seydikemer ilçelerimizde Yörük obaları derneklerimiz var. Muğla ili olarak il genelinde tek yumruk, tek ses, tek vücuduz. Birlik ve beraberlikten güç doğar mesajını vermeye çalışıyoruz. Yörükler her zaman hoşgörünün sembolü olmuştur.Başkanımızın misafirberliğinden dolayı teşekkür ediyoruz Başkanımızı ve ekibini 12 Ağustosta gerçekleştirilecek olan Seydikemer Fethiye Yörük Türkmen Dernekleri Yörük kültürünü gelecek nesillere aktarmak amacıyla düzenlediği 23’üncü Yörük Şölenine davet etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.