enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3424
EURO
35,0948
ALTIN
2.310,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Çameli’deki su kuyusundaki zehirlenme faciasının nedeni belli oldu!

Çameli’deki su kuyusundaki zehirlenme faciasının nedeni belli oldu!
A+
A-

Alınan bilgiye göre olay, Denizli’nin Çameli ilçesi ne bağlı Yeşilyayla Mahallesinde meydana geldi. Ceviz ağaçlarını sulamak amacıyla aynı aileden olan ve araziye giden Yusuf (43), ağabeyi Ercan (50), eşi Fatmana (50) ve oğulları İdris (26), İbrahim (25) Aydınhan ve enişte Tahsin Yaşar burada bir süre sulama yaptı. Sulama esnasında su motoru arıza yapınca Yusuf Aydınhan iddialara göre, motora bakmak için yaklaşık 10 metre derinliğindeki kuyuya girdi. Bir süre sonra aile yakınları kuyudan çıkmadığını gördükleri Yusuf Aydın’a bakmak için gittiklerinde kendisininin kuyuda hareketsiz olduğunu gördü.

Yusuf Aydından kurtarılamadı

Durumu fark eden aile üyeleri Yusuf Aydın’ı çıkarmak için kuyuya inince hepsi Aydınhan’ın ölümüne neden olan motor egzozundan çıkan gazdan etkilendi. Aile üyelerinin etrafta olmadığını gören mahalle sakinleri jandarmayı arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler Yusuf Aydınhan’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.
Kuyudan çıkarılan Aydınhan ailesi üyeleri ve Yaşar ambulanslar ile Çiameli Devlet Hastanesine kaldırdı.

Kuyuda hayatını kaybeden Yusuf Aydınhan’ın cenazesi ise yine Denizli Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler tarafından çıkarıldı.
Olayla ilgili jandarma tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.