enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5340
EURO
34,9280
ALTIN
2.439,99
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Çardak Belediyesi’nden Farklı 8 Mart Etkinliği

Çardak Belediyesi’nden Farklı 8 Mart Etkinliği
09.03.2018
A+
A-

Çardak Belediyesi 8 Mart Kadınlar Günü için farklı bir etkinlik düzenledi. Belediye Başkanı Mahmut Öztürk kadınlar günü etkinliğini dua gecesine dönüştürdü.

Çardak Belediyesi 8 Mart Kadınlar Günü’nü unutmadı.ı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenleyen Çardak Belediyesi Afrin’deki askerlerimiz için ve şehitler için dua ve kuranı kerim tilaveti şeklinde düzenledi.

Kadınlar Karanfiller ve Gül Suyu ile karşılandı

Çardaklılar geceye yoğun katılım gösterdi. Geceye katılan yaklaşık 300 kadını Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk karanfiller ve gül suyu ile karşıladı.

Bu anlamlı gecede konuşan Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk;Kadınlar günü etkinliğini dua gecesine dönüştürdük.Bu etkinliği Şehitlerimize, Gazilerimize ve Kahraman Ordumuza dua ederek geçirmemize vesile olan İl Müftü yrd. Sn Hasan Hüseyin Palabıyık hocama ve ilçe müftümüz Ahmet Demirel hocama teşekkür ediyorum. Ayrıca “Kadına Şiddet” konulu anket çalışmasıyla salonda bulunan 300 hanım kardeşimize tercüman olan hastane başhekimimiz Sn Zühre Karaçomak Alpua hanımefendiye de ayrıca teşekkür ediyorum. Toplantıya katılarak gecenin feyzinden nasibini alan tüm hanım kardeşlerime teşekkür eder saygılar sunarım.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.