enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4875
EURO
34,7596
ALTIN
2.490,94
BIST
9.523,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
29°C

Şehit Armağan Akman’ın cenazesi ne zaman Denizli’ye getirilecek?

İdlib’de yürütülen ‘Bahar Kalkanı Harekatı’nda yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 23 yaşındaki Denizlili Uzman Onbaşı Armağan Akman’ın cenazesi bugün akşam Çardak Havalimanı’na getirilecek.

Şehit Armağan Akman’ın cenazesi ne zaman Denizli’ye getirilecek?
04.03.2020
A+
A-

Suriye’de önceki günlerde başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı’nda rejim güçlerinin saldırısı sonrası Uzman Onbaşı Armağan Akman (23) ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Akman yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak sabaha karşı şehit düştü. Akman’ın şehit haberi Pamukkale ilçesi Aktepe Mahallesi’ndeki baba evine asker ve sivillerden oluşan bir heyet tarafından verildi. Acılı haberi alan baba Suat ve anne Gülseren Akman büyük bir acıya büründü.Şehit Akman’ın bekar olduğu ve bir kız kardeşinin olduğu öğrenildi.

20:30’DA ÇARDAK HAVALİMANI’NA GETİRİLECEK

Şehit Uzman Onbaşı Armağan Akman’ın cenazesi bu akşam saat 20:30’da Çardak Havalimanı’na getirilecek.

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

Armağan Akman, Denizli’de yarın öğle namazına mütakip Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii’nde cenaze namazı kılınacak olan Şehit Armağan Akman, Asri Mezarlık Şehitliği’nde son yolculuğuna uğurlanacak.

ÇARDAK’TA CENAZE ARACI BEKLİYOR

Şehidin cenazesinin Çardak havalimanı’ndan Denizli’ye getirilmesi için Çardak ilçesi meydanında cenaze nakil aracı hazır bekletiliyor. Çardak halkının ise şehidini karşılamak için hazırlık yaptığı öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.