enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3293
EURO
35,0375
ALTIN
2.280,20
BIST
8.996,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Vali Ali Fuat Atik, Çardak ve Bozkurt ilçelerini ziyaret etti

Vali Ali Fuat Atik, Çardak ve Bozkurt ilçelerini ziyaret etti
A+
A-

Vali Ali Fuat Atik, Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız ve İl Jandarma Komutanı J. Alb. Veysel Yanık ile birlikte bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çardak ve Bozkurt ilçelerine gitti. İlçe protokolü tarafından karşılanan Vali Ali Fuat Atik ve Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, Çardak Kaymakam Vekili Ökkeş Furkan Karakurt’tan ve Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz’dan ilçenin genel durumu, yatırımlar ve yürütülen çalışmalar ve korona virüs ile ilgili yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çardak İlçe Emniyet Amirliği ile İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden Atik ve Yılmaz, güvenlik güçlerinden İlçede halkın güvenliği ve huzuruna yönelik yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

“Tarihi Çardak Hanına ziyaret”

Restorasyon çalışmaları tamamlanan Anadolu Selçuklu döneminden günümüze ulaşabilen 1230 yılında inşa edilen en eski Türk-İslam yapılarından biri olan, 790 yıllık Tarihi Çardak Han’ında incelemelerde bulundular.

Valimiz Ali Fuat Atik ve Denizli Milletvekili Sayın Ahmet Yıldız, Çardak ziyaretinin ardından Bozkurt ilçesine geçerek Kaymakam Vekili Ökkeş Furkan Karakurt’tan ilçenin genel durumu, yatırımlar ve Korona virüs ile ilgili yürütülen etkin çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Kaymakamlık ziyaretlerinin ardından Bozkurt Belediyesi’ne geçen Ali Fuat Atik ve Ahmet Yıldız, Başkan Birsen Çelik’ten belediyenin ilçede yürüttüğü çalışmalar ve yatırımların son durumları hakkında bilgi aldılar. Bozkurt İlçe Emniyet Amirliği ile İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden Ali Fuat Atik ve Ahmet Yıldız, güvenlik güçlerinden sorumluk alanlarında halkın güvenliği ve huzuruna yönelik yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Sonrasında Bozkurt ilçesi İnceler mahallesinde bulunan Karakısık Kanyonu’nda incelemelerde bulundular.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.