enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Çatıyı tamir etmek isterken düşen dede hem kendini hem de torunlarının yaralanmasına neden oldu!

Çatıyı tamir etmek isterken düşen dede hem kendini hem de torunlarının yaralanmasına neden oldu!
A+
A-

Alınan bilgilere göre olay, Denizli’nin merkez ilçelerinden biri olan Pamukkale ilçesine bağlı Anafartalar Mahallesi’nde yaşandı. 83 yaşındaki Ali Akdemir, 2 katlı evinin çatısını onarmak için çatıya çıktı. Tamir çalışmaları yaptığı esnada dengesini kaybeden Akdemir bir anda aşağı düştü. Akdemir aşağı düştüğü sırada tutunmaya çalıştığı tuğlalar da yerinden sökülerek bahçedeki A.A. (4) ve A.A. (2) isimli torunlarının üstüne düştü. Olayın neticesinde dede ile birlikte torunlar yaralandı. Aile üyelerinin haber vermesi ile bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Deda ve torunların sağlık durumları iyi

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Akdemir ile iki torununa yaptıkları müdahalenin ardından ambulans ile Denizli Devlet Hastanesine kaldırdılar. Yaşlı adamın çatıyı onarmak için çıktığını belirten Arif Akdemir, “Çatıyı onarmak için çıktı. Çatı dün kırılmıştı. Bugün üzerine çıkınca temelli kırılarak aşağıya düştü. Çatının altında oynayan torunların üzerine da parçaları düştü” dedi.

Olayın ardından polis tarafından soruşturma başlatılırken, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.