enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5970
EURO
34,7616
ALTIN
2.497,65
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

CHP Denizli’den ‘Sokağa çıkma yasağı’ çağrısı

CHP Denizli’den ‘Sokağa çıkma yasağı’ çağrısı
02.04.2020
A+
A-

CHP Denizli İl Başkanlığı, koronavirüs için oluşturulan kurulların çalışmalarını devam ettiğini belirtirken,  sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi çağrısında bulundu.

CHP Denizli İl Başkanlığı’ndan koronavirüs salgını dolayısıyla bir açıklama yaptı. Açıklamada,Çin’in Wuhan kentinde başlayarak tüm dünyayı saran Corona (Covid-19) salgını maalesef ülkemizde de yaygın hale gelmiştir. Salgının başından itibaren Denizli özelinde kurmuş olduğumuz İl Başkan Yardımcımız Dr.Muharrem GÜNEY, İl Eğitim Sekreterimiz Psikolog Melike COŞKUN ve İl Bilişim Sorumlusu Merve Türksoy KANDEMİR’den oluşan komisyonumuz çalışmalarını sürdürmekte olup, özellikle vatandaşlarımızın evde kalması ve ihtiyaçlarının giderilmesi için İlçe örgütlerimiz, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımız da  yoğun çaba içerisindedir.

DENİZLİ’DE BAŞARILAMADI

Toplumsal bilincin arttırılması ve duyarlılığın üst boyutlara çıkarılması, maalesef Denizli özelinde de başarılamadığı görülmektedir. Çünkü ; toplum hassasiyetinin artırılması konusunda özellikle büyük sanayi kuruluşlarının ve işyerlerinin (işverenlerin de haklı kaygılarıyla) kapatılmamış, yüzlerce işçinin aynı anda çalıştırılması hassasiyetin oluşumu noktasında negatif bir etki oluşturmuştur. Bugün itibariyle özellikle Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaların da dikkate alındığında, salgının gittikçe artan bir ivme ile yayıldığı görülmektedir. 

BİZCE BU SALGININ ÖNÜNE GEÇİLEBİLMESİNİN ANA ŞARTI

Toplumun kendi kendine karantinaya alıp, izole etmesini beklemek yerine; TOP YEKÜN BİR SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLMESİ ZORUNLUDUR.”ifadelerine yer verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.