enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5988
EURO
34,7865
ALTIN
2.496,29
BIST
9.474,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’ne Babadağ damga vurdu!

CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’ne Babadağ damga vurdu!
02.10.2021
A+
A-

CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi İstanbul’da Avrasya Gösteri Merkezi’nde yapıldı. 30 Eylül’de başlayan ve 3 gün süren etkinlikte Türkiye’nin dört bir yanından belediyeler tanıtımları yaparak çeşitli ortaklıklar için görüşmeler sağladı. 2024- 2028 tarım politikaları vizyonunun paylaşıldığı zirvede çeşitli sunumlar yapıldı.

BABADAĞ BELEDİYESİ STANDINA YOĞUN İLGİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı zirve de Babadağ Belediyesi de standıyla yer aldı. Zirvede yoğun ilgi gören Babadağ Belediyesi standında ilçenin tanıtımı ve ilçede üretilen ürünlerin sunumu gerçekleştirildi. Tarım ürünleri başta olmak üzere tekstil ve Babadağlı kadınların ürettiği gıda ürünlerinin tanıtımı yapıldı. Fuarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Belediye başkanları ve vatandaşlar standı ziyaret ederek ilçe hakkında bilgi aldı. Babadağ Kadın Girişim, Üretim ve Tüketim Kooperatif ile fuara katılım sağlayan diğer kooperatifler arasında üretim ve iş birliği görüşmeleri sağlandı.

“BU ZİRVE “HEDEF İLK BEŞ” HEDEFİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Zirvenin üçüncü gününde ziyaret gerçekleştiren Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı zirvedeki diğer stantları ziyaret ederek belediyeler hakkında bilgi aldı ve görüşmeler gerçekleştirdi. Konuyla ilgili Başkan Atlı “CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi için Babadağ Belediyesi olarak İstanbul’dayız. Bu alanda birçok ilin ve ilçenin kendine özgü tarımsal ürünleri ve tarımsal projeleri yer almakta. Bu zirve çoğu belediyeyle görüşme fırsatı ve deneyimlerin karşılıklı aktarılması fırsatı yaratıyor. Babadağ’ımız zirveye katılanlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı, bu bizim için oldukça gurur verici. İlçemizi ilk 5 ilçe arasında yer alması için çıktığımız hedef kapsamında bu zirve çok faydalı oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.