enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
31°C
Salı Çok Bulutlu
31°C
Çarşamba Açık
26°C

Çivril Atasay Kamer MYO 23. Dönem Mezunlarını Verdi

Pamukkale Üniversitesi Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu (MYO), 23. dönem mezunlarını düzenlenen törenle uğurladı.

Çivril Atasay Kamer MYO 23. Dönem Mezunlarını Verdi
15.06.2019
A+
A-

Çivril Atasay Kamer MYO Konferans Salonu’nda düzenlenen mezuniyet törenine, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Sami Gökhan Özkal, Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Dündar Kök, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Çivril Yurt Müdürü Memet Kırboğa, Çivril İlçe Halk Eğitim Müdürü Ramazan Eroğlu ile akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerin aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören açılış konuşmalarıyla devam etti. Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Dündar Kök törende yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Ne var ki bugün sevincimiz buruk, 23 Mayıs 2019’da meydana gelen elim kaza sonucu değerli öğrencilerimizden Ebru Durak ve Halit Abatay’ın aramızdan ayrılışı bizi ziyadesiyle üzmüştür. Bu nedenle mezuniyet törenimizin planlanandan daha sade şekilde devam edeceği bilgisini anlayışla karşılayacağınızı umarım. Çocuklarımıza tekrar Allah’tan rahmet; kederli ailelerine, arkadaşlarına ve hepimize sabırlar niyaz ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından tören, dönem birincisi Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencisi Harun Turcan’ın mezuniyet kütüğüne plaket çakması ve ardından dereceye giren öğrencilere ve tüm mezunlara ödülleri ve belgeleri ilçe protokolü ve öğretim üyeleri tarafından takdim edilmesiyle sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.