enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3772
EURO
35,1523
ALTIN
2.324,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Çivril’e Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Yapılıyor

Çivril’e Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Yapılıyor
23.08.2017
A+
A-

Çivril'e Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi KuruluyorÇivril Devlet Hastanesi’nin yanında bulunan eski hastane alanına Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Yapılıyor.

Denizli’de sağlık yatırımlarına bir yenisi daha ekleniyor. Çivril Devlet Hastanesi’nin yanında bulunan eski hastanenin alanına Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapılacak. Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk proje mühendisleriyle birlikte merkezin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı ve Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven de incelemelerde Denizli Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk’e eşlik etti.

Genel Sekreter Öztürk incelemelerin ardında Çivril’de Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapılması için çalışmalara başladıklarını belirtti. Proje mühendisleriyle birlikte alanda incelemelerde bulunduklarını söyleyen Öztürk: “Bu sene açılan Çivril Devlet Hastanesi acil servisi, ameliyathanesi, evde sağlık birimi, fizik tedavi ünitesi, röntgen, ultrason, mamografi, tomografi gibi görüntüleme cihazları ve 6 yataklı erişkin yoğun bakım ünitesiyle birlikte Çivril ve bölgesinde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet veriyor.

Çivril'e Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Kuruluyor

Çivril’e Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Kuruluyor

“Çivril’e şimdiden hayırlı uğurlu olsun”

Tabi her zaman söylediğimiz gibi sağlıkta her zaman en iyiyi yakalamak ilde bulunan hizmetleri ilçeye götürmek adına canla başla çalışıyoruz. Şimdi de Çivril Devlet Hastanesi’nin eski binasının olduğu alanda Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapacağız. Yine Diyaliz Merkezi de burada olacak. Bugün de bina alanımızda Sağlık Müdürümüz ve Belediye Başkanımızla incelemelerde bulunduk. Sağlıkta her zaman bizden desteklerini esirgemeyen Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’ye tüm Denizli ve bölge halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Çivril’e şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Öztürk Çivril’de Hekimlerle de Bir araya Geldi

Yapılan incelemeden sonra Genel Sekreter Öztürk Çivril’de hekimlerle de bir toplantı gerçekleştirdi.  Sağlık Bakanlığının Sağlıkta Dönüşüm kapsamında büyük önem verdiği Dijital (Kağıtsız) hastane modelinden bahseden Öztürk Dijital Hastane Modeline geçilmesiyle hastanelerde zaman kaybının önleneceğini ve hasta güvenliğinin en üst seviyeye çıkacağına dikkat çekti. Konuşmasından sonra Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk hekimlerin istek ve önerilerini dinledi ve projeler üzerinde fikir alışverişinde bulundu.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.