enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3694
EURO
34,9629
ALTIN
2.325,75
BIST
9.071,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Denizli’de Feci Kaza, Takla Atarak Ters Döndü

Denizli’de Feci Kaza, Takla Atarak Ters Döndü
15.03.2018
A+
A-

Denizli’de tek taraflı meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

 Denizli’nin Çivril İlçesi, Yamanlar Mahallesi’nde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında 1’i ağır 2 kişi yaralandı. İddiaya göre, Çivril İlçesinden Baklan İlçesine giden 43 yaşındaki Kadir K. idaresindeki 20 AED 42 plakalı otomobil, Yamanlar Mahallesinde geldiğinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıktı. Savrulan otomobil önce orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil takla atarak yol dışına çıktı ve ters dönerek durabildi.

1’i Ağır 2 Yaralı

Meydana gelen üzücü kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı. Araçta sıkışan ve yaralılar için hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içerisindeki sürücü Kadir K.’yı yaralı olarak çıkardı. Yanında oturan Bilal isimli ve soyadı ve yaşı henüz öğrenilemeyen kişiyi ise ağır yaralı çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri 1’i ağır 2 kişiye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Kaza sonrası otomobil kullanılamaz hale geldi. Ters devrilen otomobili içerisindeki 2 kişi çıkarıldıktan sonra araç olay yerinde bulunan itfaiye ve vatandaşlar tarafından düzeltildi. Meydana gelen üzücü kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.