enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5873
EURO
34,7878
ALTIN
2.509,51
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Milli Sporcuya Şiddet İddiasında Açıklama Geldi

Milli Sporcuya Şiddet İddiasında Açıklama Geldi
A+
A-

Çivril Briç ve Zekâ Oyunları Kulübü başkanı İlhan Ekse Kulüp ile ilgili olarak ortaya atılan iddiaların şahsi sorunlardan kaynakladığını belirterek “Briç derslerine katılan tüm çocuklarımızın aileleri olayın gerçek yüzünü biliyor ve Ahmet hocamızın çocuklara ders vermesine devam etmesini ısrarla istiyor” dedi.

 

Erkan Atila’nın oğluna şiddet uygulandığı ve Kulübün usulsüz yönetildiğine dair iddiaları da belgelendirmesini isteyen İlhan Ekse “Erkan Atila tarafından sahtecilik ve Kulübü ticarethane gibi yönettiğimiz iddia ediliyor. Cebimize bu işten kaç para girdiğini açıklamazsa kendisini müfteri olarak ilan ediyorum” dedi.

Briç kulübünde derslerin gönüllülük esasına göre verildiğine dikkat çeken Başkan İlhan Ekse “Briç Kulübümüzde çocuklarımızın aldığı Briç dersleri her iki tarafın isteğine göre yapılıyor. Yani gönüllülük esası var. Ahmet hocamız iki yıldır bu kulüpte çocuklara Briç eğitimi verdi. U-16 Milli takımına 5 sporcu yetiştirdi. Çocuğuna şiddet uygulandığını belirten Erkan Atila’nın oğlu da iki yıldır briç dersi alıyor ve Ahmet hocayla birçok turnuvaya katıldı. Erkan bey Ahmet hocanın Pedagojik formasyonunu iki yıldır hiç merak etmedi de şimdi mi aklına geldi?” dedi.

Çivril Briç ve Zekâ Oyunları Kulübünde iki yıldır çocuklara ders veren Ahmet Yeğit’in Türkiye Briç Federasyonu tarafından açılan kursları başarı ile tamamladığını belirten Başkan İlhan Ekse “Ahmet hoca Briç federasyonu tarafından açılan kursu başarı ile tamamladı ve çalıştırıcı oldu. Yani iddia edildiği gibi her hangi bir yetersizliği söz konusu değildir” dedi.

Kaynak: yesilcivrilgazetesi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.