enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5431
EURO
34,9157
ALTIN
2.429,23
BIST
9.699,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

ÖZKAN ÇİVRİL’DE HALKLA BULUŞTU

ÖZKAN ÇİVRİL’DE HALKLA BULUŞTU
07.01.2018
A+
A-

Milletvekili ve MKYK Üyesi Özkan, beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mehmet KALE, AK Parti yönetim kurulu üyeleri  ve bazı belediye meclis üyeleriyle birlikte Çivril’in farklı mahallelerine ziyaretler gerçekleştirdi.

Ziyaret ettikleri  Sökmen, Bulgurlar, Kocakaya, Yakacık, Somak mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Milletvekili Özkan, Başkan Kale  ve beraberindekiler, mahalle muhtarları ile mahalle sakinlerinden gelen, bölgenin sorunlarıyla ilgili  taleplerini  yerinde dinledi.

MAHALLELERİMİZE SUNULAN HİZMETLERİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Ziyaretlerinde, mahalle sakinleri ile sohbet eden ve sorunlarını dinleyerek, yürüttükleri çalışmalara ilişkin, mahalle sakinlerine bilgiler veren, yöneltilen soruları cevaplandıran Özkan, “ teşkilatımızla birlikte Denizli’nin tüm mahallelerini ziyaret edip, halkla bir araya gelmeye çalıştıklarını belirterek, “Tek bir hanede tek kişi yaşasa da gidiyor, duasını alıyor, eğer bir sorunu varsa çözmeye gayret ediyoruz. Seçimden seçime gelen bir milletvekili profilinden çok halkın içinde olan profil için çabalıyoruz”diye ifade etti. Bu tür mahalle buluşmalarını fırsat buldukça gerçekleştirdiklerini  ve sürekli olarak vatandaşların arasında olmaya büyük özen gösterdiklerini anlatan Özkan,  ziyaretler esnasında kendilerine iletilen taleplerle ilgili notlar alırken, bölgenin sorunlarına ilişkin bazı taleplerle ilgili olarak ise ilgili kurumların yetkililerini arayarak bilgiler aldı. Mahallelerin ardından AK Parti Çivril İlçe Teşkilatını da ziyaret eden Özkan, oradan da yönetim kurulu toplantısına katılmak üzere belediyeye geçerek, parti üyeleri ile bir araya geldi.

HALKIMIZLA SIK SIK BİR ARAYA GELİYORUZ

Vekil Özkan; mahalle ziyaretlerinde, yaptıkları çalışmalardan söz ederken, Belediye ile ilgili konularda gelen istekleri dinledi ve bunların hemen yerine getirilmesi için ilgili birimlere talimatlarını verdi. Denizli milletvekilleri olarak ayrı ayrı ilçelerde ve mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelmek, varsa dert ve sorunları, talepleri dinlemek için buluştuklarını vurgulayarak, sadece seçim zamanları değil, her dönemde bu tür ziyaretleri sık sık gerçekleştirdiklerinin altını çizdi.

 Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde vatandaşa hizmet için çalıştıklarını belirterek, “Çok güzel hizmetlerin yapıldığı mahallelerimizi ziyaret ettik. Çocuklarımızla, gençlerimizle, köy halkımızla bir araya geldik. Biraz hasbihal edip dertleştik. Çivril bizim için çok kıymetli ve değerli. Her zaman arkamızda olan hemşerilerimize teşekkür edip, dertlerini dinledik. Yapılan hizmetlerin kullanımı konusunda ki memnuniyetlerine kulak verdik. Ben bu hizmetleri yapan Çivril Belediye Başkanımız Dr. Gürcan Güven’e özellikle teşekkür ediyorum. Yapılan hizmetlerden vatandaşlarımız memnun ve mutlu. İnşallah çıtayı yükselttikçe, beklentilerde artıyor. Bu hizmetleri de hep beraber yapmanın gayretleri içerisinde olacağız” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.