enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5882
EURO
34,7930
ALTIN
2.505,87
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Tarım arazilerinin olduğu boş alana atılan hayvan leşi mikrop saçıyor

Tarım arazilerinin olduğu boş alana atılan hayvan leşi mikrop saçıyor
05.06.2018
A+
A-

Denizli’nin Çivril ilçesinde boş alana atılan inek leşi koku ve mikrop saçıyor. 

Çivril ilçesi Karayahşiler Mahallesi’nde tarım arazilerinin olduğu boş alana atılan hayvan leşi koku ve tehlike saçıyor. Neden öldüğü ve kim tarafından atıldığı bilinmeyen inek leşi, tarlalarına gelen vatandaşları mikrop kapma tehlikesiyle karşı karşıya bırakıyor.

TARIM ARAZİLERİNİN OLDUĞU BOŞ ALANA ATILAN HAYVAN LEŞİ MİKROP SAÇIYOR

Tavuk Leşleri Atılıyordu

Hayvan leşini yemek için Karayahşiler ve Akçaköy Mahallesi’nden çok sayıda çoban köpeğinin meraya geldiğine dikkat çeken köylüler “Ölen bir hayvanı açık alan atmak büyük sorumsuzluk” diyerek tepki gösterdi. Bölgeye daha önce de tavuk leşleri atıldığını belirten mahalle sakinleri “Kurutma kanalına daha önce tavuk leşleri atılıyordu şimdi inek leşi getirip atmışlar. Hayvanın leşi sıcağın da etkisiyle şişmiş ve kötü koku yayıyor. Leş kokusuna köyden köpekler geliyor, yiyor sonrada dönüyor. Bu hayvan neden öldü hastalık mı var? Burada durduğu sürece bakteri üretiyor mu bilmiyoruz. Bu leşin bir an önce buradan kaldırılması gerek. Tarlaya geldiğimizde köpekler insanlara saldırıyor” dedi.

Bülent Çakır
DENİZLİ(İHA)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.