enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Çivrilli gazi ve şehit yakınları Çanakkale’ye uğurlandı

Denizli’nin Çivril ilçesinde yaşayan şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları, Çivril Belediyesi tarafından organize edilen gezi çerçevesinde Çanakkale ve Bursa’ya uğurlandı.

Çivrilli gazi ve şehit yakınları Çanakkale’ye uğurlandı
18.10.2022
A+
A-

Denizli’nin Çivril ilçesinde şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları, Çivril Belediyesi tarafından organize edilen gezi çerçevesinde Çanakkale ve Bursa’ya uğurlandılar. Çivril Belediyesi tarafından düzenlenen geziye 46 kişi katıldı.

Şehit ve gazi ailelerine kahramanlık destanlarının yazıldığı Çanakkale’de o ruhu yaşatmak amacıyla gezi düzenlediklerini belirten Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, “2 iki gün sürecek gezi programında şehit ve gazi yakınları Çanakkale Şehitliğini, Gelibolu Yarımadasındaki bütün savaş alanlarını, Çanakkale’nin tarihi ve kültürel yerlerini gezecekler. Daha sonra Osmanlı Devletine başkentlik yapan Bursa şehrimizi ziyaret edecekler. Bu gezideki amacımız kahramanlık destanlarının yazıldığı toprakları gazi ve şehit yakınlarımızın yakından görmelerini sağlayarak, o duyguyu yeniden yaşatmak istiyoruz. Gezinin öncelikle kazasız belasız olmasını temenni ediyor, hayırlı yolculuklar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.