enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5824
EURO
34,7951
ALTIN
2.506,68
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Çocuklar yaklaşık 2 ay sonra özgürlüğün tadını çıkardı

Çocuklar yaklaşık 2 ay sonra özgürlüğün tadını çıkardı
13.05.2020
A+
A-

Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 0-14 yaş aralığındaki çocuklar izinli olarak 11.00 ile 15.00 arası sokağa çıktı. Adeta parklara akın eden çocukların sevinçleri dikkat çekti. Aileleri gölgelik yeşil alanlarda çocuklarını izlerken çocukların kimisi bisiklet bindi, kimisi oyun alanlarında yaşıtlarıyla eğlendi. Oyun alanlarının aşırı kalabalık oluşu ise dikkatlerden kaçmadı. Polis ekipleri sık sık sosyal mesafe, maske kullanımı konularında uyarılarda bulundu. Okulların tatil olduğu tarih itibariyle dışarıya çıkmadığını söyleyen Cemre Özkan, “Okullar tatil olduğundan beri dışarı çıkmıyorum. Dışarı çıktığım için çok mutluyum, sevinçliyim. Evde biraz canım sıkılıyordu” dedi.

Veliler ise, “Her ne kadar son zamanlarda alışmış olsalar da çocuklar evde çok sıkılmıştı. Bu izin çok iyi oldu. Şimdi doyasıya oynuyorlar” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.