enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6003
EURO
34,8766
ALTIN
2.495,92
BIST
9.599,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Denizli ASKF Başkan adayı Sarıkaya projelerini ve yönetimini tanıttı

Denizli ASKF Başkan adayı Sarıkaya projelerini ve yönetimini tanıttı
20.08.2020
A+
A-

Bu ay içerisinde gerçekleştirilmesi beklenen Denizli ASKF seçimlerinde mevcut Başkan Feyyaz Ceşen ve Ayşe Sarıkaya başkanlık için yarışacak. Seçim öncesinde amatör spor kulüpleri temsilcileri ve basın mensupları ile bir araya gelen Sarıkaya projelerini, yönetim kurulunu tanıttı.

İSİM SPONSORLUĞU İÇİN ÖN PROTOKOL İMZALANDI

Proje ve yönetim kurulu tanıtımı öncesinde Denizli ASKF adına önemli bir ön protokol imzalandı. Sarıkaya, Denizli Uğur Okulları ile imzaladığı ön protokol ile seçilmesi halinde Süper Amatör ve 1. Amatör liglerinin Uğur Okulları isim sponsorluğunda oynanacağını açıkladı. Bu sponsorluktan gelen gelirin ise o yıl lige katılan tüm takımlara eşit olarak dağıtılacağını belirti.

SARIKAYA’NIN YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ

Adem Alan, Ahmet Yıldırım, Ayhan Güler, Hasan Arslan, İbrahim Güler, İsmail Tolcu, Mehmet Emin Ataş, Mustafa Karapınar, Ömer Sarıkaya, Ömür Duğan, Ümit Akdağlı, Sevil Güngör ve Volkan Köse

SARIKAYI’NIN PROJELERİ

AMATÖR SPORCU ULAŞIM KARTI

18 yaş ve alti, lisansli amatör sporcular; Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüslerinden indirimli veya ücretsiz olarak yararlanabilmesi önemlidir. “Amatör Sporcu Ulaşım Kartı” projemiz, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman ZOLAN’a sunulmuş olup, çalışma yapılması konusunda söz alinmıştır.

MÜSABAKALARDA SU DESTEĞİ

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna bağlı tüm takımlara, müsabaka sürecinde su desteği sağlanması çok önemlidir. Müsabakalarda sahaya çıkacak sporcu, antrenör ve yönetici sayısına göre, aylık teslim edilmek üzere planlanan bu destek için ülkemiz sektöründeki önemli Firmalarından biri ile ön görüşme yapılmış olup, olumlu sonuçlar alınmıştır.

LİG İSİM SPONSORLUĞU

Süper Amatör ve 1. Amatör Lig Lerimize 2020-2021 Futbol Sezonundan itibaren Lig Isim sponsorluğu alınarak, bu sponsorluktan elde edilecek gelir o yıl lige katılan tüm takımlara eşit olarak dağıtılacaktır. Yapılacak anlaşma Eylül ayında başlayacak kulüplerimizin sezon öncesi ihtiyaçlarının karşılanmasında bu gelir can suyu olacaktır. 2020 – 2021 Futbol sezonunda ilimizin önemli firmalari ile isim sponsorluğu ve amatör spora destek sözü alınmıştır.

ALTYAPI TEŞVİK SİSTEMİ

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu’na kayitli Futbol spor kulüplerimiz için “Altyapi Teşvik Sistemin” baslatiyoruz

“Bu toprakların çocuklarına güveniyoruz.” slogani ile yola çıkan ekibimiz, altyapi liglerinde (U14, U15, U16, U17, U19) belirlenen kriterlere göre en başarılı amatör takımları ödüllendirilerek kendi öz kaynakları ile ilerleyecek üreten kulüp modell yaratmayı like ediniyor.

Altyapı Teşvik Sistemi Puan Tablosu

• Katılacak ve tamamlanacak her kategori 5 Puan

• Türkiye Şampiyonası

1.Kadame müsabakaları katılımı 15 Puan

• Türkiye Şampiyonası

1.Kadame şampiyonu 25 Puan

• Türkiye Şampiyonası

2.Kadame şampiyonu 40 Puan

-Türkiye 4.sü 60 Puan

-Türkiye 3.sü 70 Puan

-Türkiye 2.si 80 Puan

-Türkiye 1/sü 100 Puan

O ylın toplam puanında en başarılı amatör spor kulübüne 20.000 TL. Para ödülü… Yine o yılın ikincisine 15.000 TL. Para ödülü.. ve o yılın üçüncüsüne 10.000 TL. Para ödülü…

DENİZLİ FUTBOLUNDA DEĞİŞİM ZAMANI

İLÇELERDE ASKF OFÍSİ

Kulüp yoğunluğunun bulunduğu ve şehir merkezine uzak olan ilçelerimizde özellikle sezon öncesi ve 2. transfer ve tescil dönemlerinde ilçelerimizde hizmet verecek DENİZLİ ASKF İDARİ OFİSleri oluşturacağız.

Bu kapsamda kulüp yoğunluğu bulunan 4 bölgede bu faaliyetleri yürüteceğiz. 1. BÖLGE

Çivril, Çal, Bekilli, Baklan, Bozkurt, Çardak, Honaz

  1. BÖLGE

Acıpayam, Serinhisar, Çameli

  1. BÖLGE

Tavas, Kale, Beyağaç

  1. BÖLGE

Güney, Buldan, Sarayköy, Babadağ

Bu bölgelerden, kulüp nüfus yoğunluğuna ve konumuna göre bölge merkezini oluşturacak ilçelerimizde ASKF İDARİ OFİS Sistemi oluşturarak kulüplerimizin transfer, vize, filiz lisans evraklarını; Pazartesi evrak toplama işlemi yapılarak kulüp temsilcilerinden alma, Cuma günü yine bu ofislerde işlemi tamamlanan evrağı teslim etme işlemi yapılacaktır. Aynı zamanda bu ofislerde kulüplerimizin dernek ve kulüp işlemleri ile ilgili yapacakları çalışmalarda ilgili personel tarafından rehberlik hizmeti verilecektir.

DİJİTAL VE TEKNOLOJİK ASKF

Son yıllarda yapilan teknoloji hamlesi ile 2023 hedef lerine güçlü bir şekilde ilerleyen ülkemiz savunma sanayi, ulaşım, dijital teknoloji hamleleri ile teknoloji ve dijital çağın en önemli aktörlerinden biri olarak hedefe güçlü bir şekilde ilerliyor.

Malesef Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, teknoloji ve dijital çağın gerisinde kalmış ve yenilik lere ayak uyduramamıştır. Denizli ASKF yeni yönetimi olarak ilk işimiz, teknolojik alt yapısı yüksek, bilgiye ve belgeye hızlı ulaşım sağlayabilecek modern bir yazılım sistemi, çağın ve kulüplerin beklentilerini karşılayabilecek bir internet sitesi ve cep telefonlarında kullanabileceğimiz Denizli ASKF Mobil Uygulaması oluşturmak olacaktır.

Kulüplerimize vereceğimiz yönetici şifresi ve e-imza ile kulüplerimiz (müsabakaların saat/tarih değişim talebi, liglere katılım başvuru işlemleri, itiraz, savunma, bilgi edinme işlemleri gibi… ) birçok işlemi sistem üzerinden gerçekleştirebileceklerdir.

Kulüp yöneticilerimiz bu uygulama sistemi ile basit bir işlem veya dilekçe için kilometrelerce uzaklıktan özellikle ilçelerden gelmek zorunda kalmayacak; zaman ve ekonomik olarak tasarruf sağlamış olacaklardır. Denizli Pamukkale Teknokent’te bulunan yazılım mühendisleri tarafından hazırlanacak Denizli ASKF Web Sitesi, Denizli ASKF Belge Yönetim Sistemi ve Denizli ASKF Mobil Uygulaması şehrimize ve kulüplerimize hayırlı olsun.

SARIKAYA BAZI PROJELERİ İLK DEFA DUYURDU

Sporcuların otobüslerden ücretsiz faydalanması

Spor ve kulüplere yönelik eğitim projeleri

Ulusal ve uluslararası işbirliğine yönelik projeler Avrupa Birliği projeleri

E-lisans uygulaması projesi

Sporda şiddetin önlenmesine dair yasa çerçevesinde sahalara güvenlik kamerası yetleştirilmesi

Müsabaka sonuçlarının dijital ortamda canlı olarak yayınlanarak spor kamuoyu ve basın kuruluşları ile paylaşılması

Pamukkale Üniversitesi-Kulüp işbirliği içerisinde spor yöneticiliği ve rekreasyon bölümü öğrencileri tarafından rehberlik düzeyinde staj desteği

Kulüp-Okul, Kulüp Hal Eğitim İşbirliği

Ödül ve disiplin esasları çerçevesinde, kulüplerin ödüle teşvik edilmesi

Grup, yarıfinal ve final müsabakalarına katılacak kulüplerin yolluk, yevmiye ve iaşe bedellerinin TASK tarafından karşılanması için gerekli girişimlerde bulunulması ve takipçisi olunması

Lokantacılar Odası ile anlaşma yapılarak, sezon boyunca sporculara ve kulülere yüzde 30 indirim sağlanması

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.