enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5608
EURO
34,8131
ALTIN
2.421,60
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
31°C

Denizli ASKF Başkanı Sarıkaya amatör sporlarda yeni sezonu değerlendirdi!

Denizli’de U14 amatör ligi açılış seromonisi İlbade Kumtepe Stadı’nda gerçekleştirildi. Denizli ASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya seromoni sonrası yeni sezon ile ilgili düşüncelerini Egeyön TV’ye anlattı.

Denizli ASKF Başkanı Sarıkaya amatör sporlarda yeni sezonu değerlendirdi!
A+
A-

Denizli’de U14 amatör ligi açılış seromonisi İlbade Kumtepe Stadı’nda Altınyıldız ve Çal Belediyespor karşılaşması öncesinde gerçekleştirildi. Seromoniye Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ayşe Sarıkaya, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ve Denizli ASKF yöneticileri katıldı.

İLİMİZDE SPOR KALİTESİNİ DAHA DA YÜKSELTECEKLERİNE İNANIYORUM

U14 ligi açılış seromoni sonrası Egeyön Tv’nin sorularını yanıtlatan Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ayşe Sarıkaya, yeni sezon ile ilgili beklentilerini paylaştı. Başkan Sarıkaya, ”Katılımcılarla birlikte güzel bir açılış yaptık. Herkesin ayağına yüreğine sağlık. Geçen sene hakikaten güzel ve başarılı bir sezon geçirdik. Kendi açımızdan baktığımız zaman. Bu seneyi aslında daha büyük başarıları bekliyoruz. İnşallah başarılı sonuçlar elde ederler. İlimizi temsil edecek takımlarımızın da gittikleri grup müsabakalarında şampiyonluklarla geri dönerek ilimizdeki spor kalitesini daha da yükselteceklerine inanıyorum’ ifadelerini kullanıyor.

3.LİG SEVİNCİNİ DENİZLİ OLARAK YENİDEN YAŞAMAK İSTİYORUZ

Yeni sezon ile ilgili yaptıkları hazırlıkları da Egeyön TV izleyicilerine paylaşan Başkan Sarıkaya, ”Bölgesel Amatör liglerimizle ilgili ön bir toplantı yaptık. Hepsinin idarecileriyle birlikte. Özellikle ilimizdeki gözlemcilerimiz ve TFF ligindeki futbol adına temsil eden Ahmet İbanoğlu ve Ümit Öztürk’le beraber nelerle karşılaşabileceklerini ve bunlarla ilgili ne gibi hazırlık yapacaklarına dair ön bir toplantı yaptık kendileriyle. Hepsi de hazır olduklarını söylediler. Statlarla ilgili sorunları vardı onları da giderdiler. Hazırlık maçlarını da yaptılar. Dilerim haftaya da onlarla birlikte de açılış maçı yapacağız bölgesel amatörle. Dört tane takımımız var. Şu an hepsini de tek tek başarılar diliyorum. Hepimizde toplantıda aldığımız karar şuydu. Denizli’de 3.ligden düşen Kızılcabölükspor’umuzun veya başka bir takımızın tekrar 3.lige yükselerek Denizli’deki spor kalitesini yükseltmek. Bunun için çalışıyoruz, hepimiz kenetlendik. Güç birliği oluşturduk. Dilerim bu yılın sonuna kadar belki ileriki sezonda da bu sevinci yaşarız Denizli olarak’ şeklinde konuştu.

BİRLİKTELİĞİN KAZANACAĞI GÜZEL BİR YIL DİLİYORUM

Yeni sezon hakkındaki dileklerini de paylaşan Denizli ASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya, ”2022-2023 sezonunda özellikle bugün başlayan U14 ligindeki tüm takımlarımıza, haftaya başlayacak olan bölgesel amatör ve tüm yerel liglerimizdeki tüm takımlarımıza sakatlık olmadan, kazasız belasız, fair play çerçevesinde, sevgiye saygıya dayalı, özellikle futbolu oyun olarak kabul eden, herkese dostluk çerçevesinde sporun kazanacağı ve birlikteliğin kazanacağı güzel bir yıl olmasını diliyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.