enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3277
EURO
35,1006
ALTIN
2.305,35
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Denizli-Aydın Otoyolu için bir ihale daha

Denizli-Aydın otoyolu için yeni bir ihaleye daha çıkıldı. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından çıkılan ihalede Aydın-Denizli Otoyolu Projesi Yap-İşlet-Devret Modeli ile Yapılması, İşletilmesi ve Devri İşi Yapım Döneminin Müşavirlik Hizmeti İşi için ihale yapılacak. İhale 29 Mart günü Ankara’da gerçekleştirilecek.

Denizli-Aydın Otoyolu için bir ihale daha
04.03.2021
A+
A-

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yap-işlet-devret yoluyla yapımı gerçekleştirilen Aydın-Denizli otoyolu için yeni bir ihale süreci daha başlatıldı. Karayolları Genel Müdürlüğü internet sitesinde yayımlanan ihaleye göre Aydın-Denizli Otoyolu Projesi Yap-İşlet-Devret Modeli ile Yapılması, İşletilmesi ve Devri İşi Yapım Döneminin Müşavirlik Hizmeti İşi için ihale gerçekleştirilecek. İhalenin 29 Mart Pazartesi günü saat 14.30’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü Yücetepe/Ankara B-Blok 3. Kat İşletmeler Dairesi Başkanlığı Toplantı Salonunda yapılacağı açıklandı.

İhaleye girmek isteyenler 10 bin lira vererek ihale dosyasını temin edebilecek. İhalenin geçici teminatı ise 1 milyon TL olarak belirlendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.