enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3764
EURO
34,9749
ALTIN
2.325,67
BIST
9.078,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Denizli Büyükşehir mobil uygulamasını yeniledi!

Denizli Büyükşehir mobil uygulamasını yeniledi!
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi yenilediği mobil uygulaması ile vatandaşlara birçok kolaylık daha getirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından yenilenen mobil uygulama Apple Store ve Google Play Store’den hizmete sunuldu. Günün ihtiyaçlarına göre geliştirilerek vatandaşların günlük yaşam içerisinde hizmet alabilecekleri birçok yeniliğe imza atıldı. Ancak vatandaşların öncelikle mobil cihazlarındaki eski uygulamayı kaldırıp yenilenen uygulamayı yüklemeleri gerekiyor.

Görsel tasarımı tamamen yenilenen yeni uygulamanın andorid linki https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dbb appstore linkinin ise https://apps.apple.com/tr/app/denizli-buyuksehir-belediye/id1503692632 olduğu belirtildi.

Yeni uygulamanın içeriğinde neler var?

Denizli Büyükşehir Belediyesinin haber, duyuru, ilan, etkinlik ve kurumsal bilgilerin yer aldığı yeni uygulama içeriğinde 16 farklı başlıkta veri ve uygulamaya ulaşılabiliyor. ‘Adres Bilgi Sitemi, Mezarlık Bilgi Sistemi, Denizli Hava Durumu, Denizli Son Depremler, Nöbetçi Eczaneler, Su Kesintisi Duyuruları, Meclis Kararları, Büyükşehir Borç Sorgulama, DESKİ Su Borcu Ödeme,Trafiğe Kapalı Cadde ve Sokaklar, Büyükşehir Belediyesi Görev ve Yetki Alanları, İmar Planı İlanları ve 18. Madde Uygulama’ İlanları yeni uygulamada yer alıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesine ait ‘Denizli Haber, Denizli Hayat, Denizli Kadın, Denizli Çocuk ve diğer kültür yayınlarının da dijital olarak okunabildiği yeni uygulamada kentteki Kentsel Mimari, Arkeoloji ve Doğal Değerler’ gibi Denizli’nin zenginlikleri ile ilgili bilgi ve fotoğrafların yer aldığı DENİZLİM menüsü de eklendi.

“Çek ve Gönder” yeni uygulamada da var

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kentteki sorunlara daha hızlı ve etkin bir şekilde müdahale etmek için geliştirdiği “Çek & Gönder” sistemi yeni uygulamada da bulunuyor. Vatandaşlar Denizli Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanı içerisinde rastlayacakları sorun ve aksaklıkları dijital ortamda belediyeye iletebiliyor.

Yeni uygulamada ulaşım portalı da var

Denizli Büyükşehir Belediyesinin şehir içi toplu taşımada hizmete sunduğu belediye otobüsleriyle ilgili “Otobüsüm Nerede, Otobüs Saatleri, Online TL Yükleme, Akıllı Duraklar, Bakiye Sorgulama, Kart Dolum Noktaları, Duraktan Geçen Hatlar, Adresten Geçen Hatlar, Otobüste Kayıp Eşyalar, Duyuru ve Haber” gibi tüm teknolojik kolaylıkların yer aldığı Ulaşım Portalı da yenilenen uygulamada bulunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.