enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5610
EURO
34,6876
ALTIN
2.491,36
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Denizli hayvan pazarında fiyatlar düşüyor

Denizli hayvan pazarında fiyatlar düşüyor
27.07.2020
A+
A-

Kurban Bayramı öncesi Denizli, il merkezinde kurbanlık satışı sürüyor. Denizli’de sadece Merkezefendi ilçesine bağlı Eskihisar Mahallesinde bulunan Hayvan Pazarında kurbanlık satışı yapılıyor. Pazara bu yıl 41 bin küçükbaş, bin 200 de büyükbaş hayvanın getirilerek satışının yapılması bekleniyor.

KORONA ÖNLEMLERİ HAT SAFHADA

Denizli Ticaret Borsasına ait pazarda, korona virüs önlemleri kapsamında sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına dikkat ediliyor. Pazara giren her vatandaş, maskesiz içeri alınmazken, Pazar girişine dezenfektan noktaları yerleştirildi.

PAZAR GEZİLDİ

Yaklaşık 1 haftadır süren kurban satışlarında yoğunluk artmaya başlarken Denizli Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ali Şahin, basın mensuplarıyla pazarı gezdi. Şahin, korona virüs önlemlerinin sıkı bir şekilde sürdüğünü söyledi.

KURBANLIK FİYATLARI DÜŞTÜ

Şahin, “Pazarımızda işler yolunda. Denetimler sıkı şekilde uygulanıyor. Satıcımızın da alıcımızın da hayvanlarımızın da sağlıkları kontrol altında. Son günlerde fiyatlarımız düşüyor. Büyükbaşta kilo fiyatı 21 liraya kadar geriledi. Küçükbaşta ise 32 liradan başlamıştık şimdilerde 28 lira civarında. Satışlar kurban bayramının birinci gününe kadar sürecek. Satışlar akşam saat 11’e kadar sürüyor” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.