enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5970
EURO
34,7616
ALTIN
2.497,65
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Denizli Protokolü Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü kutladı

Denizli Protokolü Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü kutladı
10.04.2018
A+
A-

Denizli Protokolü Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü kutladı.

Denizli Valisi Hasan Karahan, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Toplumsal huzurumuzun sağlanması için büyük bir özveri ile çalışan Türk Polis Teşkilatımızın 173. Kuruluş Yıldönümü’nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Türk Polis Teşkilatı, 173 yıla dayanan geçmişiyle devletimizin en köklü kurumlarından biridir. Emniyet Teşkilatımız, kurulduğu günden bu yana elde ettiği bilgi ve deneyim birikimiyle hukuka ve yasalara bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir görev anlayışıyla vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması, can ve mal emniyetinin temini için mesai mefhumu gözetmeksizin fedakârca çalışmalarını sürdürmektedir.

Çağın gereklerine göre kendini sürekli yenileyen, insan haklarına saygı ve hukuk çerçevesinde, kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması, faillerin adalete teslim edilmesi gibi görevlerinde vatandaşlarımızla omuz omuza hizmet veren emniyet güçlerimiz, Ülkemizin ve Milletimizin güvenliği ve huzuru için kendi canlarını hiç düşünmeden ortaya koymaktadırlar.

Gücünü yasalardan ve halktan alan Polis Teşkilatımız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır.” sözünde belirttiği gibi ülkemizin, bölünmez bütünlüğüne sonsuza dek sahip çıkacak ve üstlendiği tüm görevleri yasalar çerçevesinde yerine getirmeyi her zaman sürdürecektir.

Ülkemizin, bölgesinde güçlü ve güvenli bir devlet olmasından rahatsızlık duyan çevreler; huzurumuza, birlik ve beraberliğimize yönelik tehditlerle ve hain saldırılarla bizi yıldıramayacaklardır. Bilinmelidir ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti, güvenlik güçleri ve milletiyle tek yürek halinde yıkıcı ve bölücü faaliyetlere karşı mücadele etme azim ve kararlılığındadır.

Ülkemizin bekası ve vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak yolunda dünyaya örnek olan başarılı çalışmalarından dolayı Emniyet Teşkilatımıza teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, görevleri başında şehit düşen Kahraman Polislerimize bir kez daha Allah’ tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyor, Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Aziz Milletimiz için güven ve iftihar kaynağı olan Türk Polis Teşkilatımızın 173. kuruluş yıldönümünü kutluyor, tüm emniyet mensuplarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum.

AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK üyesi Cahit Özkan Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Devletimizin temel unsurlarından olan Emniyet Teşkilatımız, kamu düzeninin temini, halkımızın huzur ve güven içinde yaşaması, hukukun uygulanması görevlerini, büyük bir fedakarlıkla yerine getirmektedir.

Ülkemizin ve ilimizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak, milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Polis Teşkilatımız; halkımızın can ve mal emniyetini koruma, huzur ve güven ortamını tesis etme, suç işlenmesini önleme ve işleyenleri adalete teslim etme hususunda çok büyük bir özveriyle gece gündüz demeden görev yapmaktadır.

Sürekli gelişme prensibiyle eğitime önem veren, her türlü suç ve suçlularla mücadele edebilmek için güvenlik sektöründeki yeni teknolojileri yakından takip eden Emniyet Teşkilatımız, sadece yurt içinde değil, yurt dışında da gurur verici başarılara imza atmaktadır.

Milletimiz tarafından huzur ve güvenliğin teminatı olarak görülen Polis Teşkilatı, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, halkımızın gönlünde haklı bir yere sahip olmuştur. Gücünü kanunlardan alan Polisimiz, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe saymıştır.

Bu düşüncelerle Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 173. yıldönümü  münasebetiyle şehit polislerimizi rahmetle ve saygıyla, gazi polislerimizi ise bir kez daha minnetle anıyor, halen görevleri başında hizmet vermekte olan polislerimize görevlerinde üstün başarılar diliyorum

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 173 yıldır Türk milletinin gurur kaynağı olan Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünü kutladı. Geçmişi başarılarla dolu Türk Polis Teşkilatı’nın devletin en köklü kurumlarından biri olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, “Türk Polis Teşkilatımız, milletimizin birlik ve beraberliğinden aldığı güç ve cesaretle ülkemizin huzur ve güveni için gece gündüz çalışmaya devam ediyor” dedi.

Türk Polis Teşkilatı’nın toplumsal düzeninin sağlanması, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması, suçların önlenmesi ve ülkenin huzur, güven ve istikrarının güvencesi için cansiperane çalıştığını vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Milletimizin huzur ve güven içinde olması için ülkemizin en ücra noktasında dahi görev yapan emniyet teşkilatımız, terör örgütleriyle mücadelede ortaya koyduğu başarı ile de hepimizi gururlandırmaktadır” diye konuştu.

Toplumda huzurun ve güvenin sağlanması için emniyet güçleriyle birlikte vatandaşlara da önemli görevler düştüğüne işaret eden Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: “Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin her köşesinde, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamasını temin etmek için sabır ve özveriyle çalışan Türk Polis Teşkilatımızın 173. kuruluş yıldönümünü kutlar, kutsal vazifelerinin ifasında şehadete yürüyen tüm polislerimize Allah’ tan rahmet dilerim.”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Subaşıoğlu yayımladığı mesajda “Köklü Türk Polis Teşkilatımız, kuruluşundan bugüne milletimizin can ve mal güvenliğini sağlamıştır. Bundan sonrada görevini başarılı şekilde yürüteceğine inancımız tamdır. Polisimiz, devlet ile vatandaşlar arasında önemli köprü görevi görmektedir. Hiç şüphesiz ki emniyet mensuplarımızın görevleri oldukça zor, bir o kadar da fedakârlık isteyen bir meslektir. Teşkilatımız her geçen gün güçlenmiş ve dünyada parmakla gösterilir hale gelmiştir. Bu duygularla milletinin huzur ve güvenliği için şehit ve gazi olan polislerimizi rahmet ve şükranla anıyor, tüm emniyet teşkilatı mensuplarının, polis haftasını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Gürlesin mesajında, “Halka hizmet anlayışı çerçevesinde görevlerini en iyi şekilde icra eden ve bu uğurda şehit olmuş emniyet mensuplarımızı saygıyla anıyor ve Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda, Pamukkale Belediyesi olarak her zaman Türk Polis Teşkilatı’nın yanında olduklarını belirtti. Pamukkale Belediyesi olarak, geçtiğimiz yıl Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa hazırlanan ‘Gayret Sizden İkram Bizden’ projesine destek verdiklerini ifade eden Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak kurulduğumuz ilk günden bugüne, devletimizin, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü ile halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren polislerimizin her daim yanındayız. Ülkemizin dört bir köşesinde fedakârca görevlerini yapan, milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatı’mızın 173’üncü kuruluş yıldönümü kutlar, tüm polislerimize görevlerinde başarılar temenni ederim. Şehit olmuş emniyet mensuplarımızı da saygıyla anıyor ve Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan , “Herkesin polisi kendi vicdanıdır anlayışı ile yaşamlarımızı sürdürmeye çalışsak da vicdanların işlemez olduğu yerde bir devreye girmesi hasebiyle polis teşkilatımız daima önemlidir.” dedi.

Başkan ARSLAN “Toplumda, huzur ve güven ortamının tesis edilmesinin yanı sıra, kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suç işlenmesinde önleyici tedbirlerin alınması ve olayların aydınlatılarak faillerin adalete teslim edilmesi polislerimiz tarafından gerçekleştirilen önemli görevler arasında yer almaktadır. 1845 yılında kurulan ve bugüne kadar güvenlik ve düzeni sağlamakla görevli polis teşkilatı, çok zor çalışma koşullarına rağmen gurur kaynağımız olmuştur. Fedakârca hizmet veren polis teşkilatımız, milletimizin kendisine olan güveni ve sevgisini arkasına alarak, takdire şayan başarılar elde etmiştir. Bu fedakârlığı gösteren emniyet mensuplarımızın çağın gereklerine göre kendini sürekli yenileyen, demokratik değerlere, hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına saygıyı her koşulda gözeten bir anlayışla, görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceklerine yürekten inanıyorum. Emniyet teşkilatımızın 173’üncü kuruluş yıldönümünde şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd eder, teşkilat mensuplarının 10 Nisan Polis Haftası’nı kutlarım” dedi .

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, bir mesaj yayımlayarak; Polis Teşkilatı’nın 173’üncü kuruluş yıldönümünü kutladı.

Başkan Filiz Mesajında; “ Ülkemizin ve milletimizin huzur ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin devamı içinde vazgeçilmez bir unsur olan polis teşkilatımızın, Kuruluş yıldönümünü kutladığımız bu günde, milletimizin bağrından çıkmış güzide mensuplarının fedakâr ve cansiperane çalışmalarının Halkımıza güven ve gurur verdiği muhakkaktır” dedi.

Başkan Filiz ; Emniyet Teşkilatı’nın kurulduğu günden bu yana, köklü birikimi, tecrübesi ve fedakar mensuplarıyla halkın huzuru, refahı ve mutluluğu için gece-gündüz demeden çalıştığına işaret ederek, mesajına şöyle devam etti:

“Polisimizin, terörle mücadelenin yanı sıra, suç ve suçlularla mücadelede ve olayların kısa süre aydınlatılmasında elde ettiği üstün başarıda, halkımızın Türk Polis Teşkilatı’na duyduğu güvenin ve verdiği desteğin büyük payı bulunmaktadır. Özellikle son yıllarda teknolojik imkanlarını artıran, kendisini geliştiren ve hizmet kalitesini iyice yükselten polis teşkilatımız, suçlulara, suç örgütlerine ve terör örgütlerine göz açtırmamaktadır.

Türk Polisi, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, Milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Halkımızın duyduğu bu güveni devam ettirmek tüm polislerimizin öncelikli görevi olmalıdır.  Bu onurlu görevlerini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirerek Denizli’nin  güven ve huzur şehri olmasında mesai mefhumu tanımadan görev alan emniyet teşkilatına teşekkürlerimi sunarım.  10 Nisan 1845’te kurulan Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 173. yıldönümü dolayısıyla şehit olan polislerimizi rahmetle, gazi polislerimizi ise minnetle anıyorum. Halen görevleri başında hizmet vermekte olan polislerimize görevlerinde üstün başarılar ve ailelerine de sağlık,mutluluk ve esenlikler dileyerek  tüm Emniyet Teşkilatının Polis Haftasını kutluyorum.”

Cumhuriyet Halk Parti(CHP) Denizli İl Başkanı Ali Rıza Ertemur Polis Teşkilatı’nın 173’üncü kuruluş yıldönümünü kutladı.

Ülkemizin dört bir yanında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Polis Teşkilatımızın kahramanları 173 yıldır bu görevi eksiz yerine getiriyor. Polislerimize minnettarız. Polislerimizle gurur duyuyoruz.

Güç şartlar altında görev yapma gayretindeki polislerimiz, insanlarımızın can ve mal güvenliğini yasalar çerçevesinde korurken hayatlarını tehlikeye atıyor. Terör belası ile mücadele ederken kahramanca canlarını dahi feda ederek şehit düşüyor, gazi oluyor. Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne sahip çıkan polislerimize Milletçe şükran duyuyoruz.

Ülkemizin kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ‘Polis; bir asker kadar disiplinli, bir hukukçu kadar hukuk adamı ve bir anne kadar şefkatli olmalıdır’ diyerek polislerimizin görevlerinin zorluğunu, toplumun huzuru için vatandaşlarımızı nasıl kucakladığını vurgulamıştır. Adalete ve hukukun üstünlüğüne inanarak memleketimizin huzuruna, asayişine karşı gelebilecek ve vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerine tecavüz edebilecek her kötülüğün karşısında kalkan olan polislerimiz görevlerini üstün bir başarıyla yerine getirmektedir.

Polisin çok önemli görevleri vardır ama dünya kadar da sorunları. Gecesi gündüzü olmayan, hayatlarını tehlikeye atarak çalışan polislerin sorunlarını çözmek CHP iktidarının öncelikli hedeflerinden olacaktır. Hayatın her alanında polis vardır. Polis fazla mesainin hakkını alamıyor, hak ettikleri ücreti polise verilmiyor. CHP iktidarında polislerimizin tüm sorunlarını çözeceğimizin sözünü veriyoruz.

Ayrıca Polislerin siyasetten uzak tutulması ve siyasilerin müdahalelerinden arındırılması son derece önemlidir. Siyasilerin atama yani sürgün tehditleri ile baskı yaşamalarının önüne geçilmelidir. Polislerin en büyük derdi siyasetin kendisine müdahale etmesidir. Kanunlar karşısında herkes eşit olmalı iken polisimizin maruz kaldığı tehdit ve yaşadığı olumsuzluklar onları siyasilere karşı çekimser yapıyor. Cesur polislerimiz ise maalesef bir dolu sorunla karşı karşıya bırakılıyor. Yolsuzluk yapanı yakalıyor ama bu bizim partili niye yakaladın diye başı belaya giriyor. Liyakat sistemi çökmüş durumda. Polislere her zaman güvendik ve güveneceğiz. Polislerden sadece ve sadece bir şey istiyorum, siyasi iktidarın polisi değil halkın polisi olun.

Emniyet teşkilatımız bir o cemaatin, bir bu cemaatin, bir o zümrenin bir bu zümrenin yönetiminde diye anılmamalı, emniyet teşkilatımız daima ülkesinin ve milletinin yanında yer almalı. Siyaset ve din emniyet teşkilatımızdan uzak tutulmalı.

Polisimiz güvenlik kuvvetlerimizin önemli bir bölümünü oluşturuyor polis gücünün cemaat tarikat baskısından kurtarılmasının yolu katılımcı demokratik düzenden ve insan haklarına uygun polis yönetiminden geçer. Güvenlikçi politikalarının demokrasiyi tahrip etmesi, vatandaş ile polisi karşı karşıya getirmesi ne karşı çıkıyoruz. OHAL uygulamalarının derhal sonlandırılması ve polisimizin demokrasi içinde çalışmasının bir an önce sağlanması gerektiğini belirtiyoruz.

Düzgün işleyen bir hukuk devletinde polislerimizin görevlerini daha iyi yerine getireceğini düşünüyoruz. Hakim, savcı, jandarma ve polis arasında önemli bir eşgüdüm ve uyumun sağlanması gerektiğini ifade ediyoruz. Ve söz veriyoruz, CHP iktidarında Türk Polisi hak ettiği çalışma koşullarına kavuşacak, toplumumuz ile polisimiz daha uyum içinde olacaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip, Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

Demokrasinin yaşamasının huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkün olacağını belirten Garip,  “Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını vermiştir. Bundan dolayı da toplumumuzun güven ve takdirini kazanmıştır. Milletin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımıza müteşekkiriz. Kolluk güçlerimiz zayıflarsa bütün kesimler zarar görür. Şayet yaşadığımız çevrede asayiş ve huzur yoksa hiçbir şeyin anlamı yoktur.  Yürütülen kamu hizmetleri içinde en zor, en streslisi olan bu meslekte sadece polisimizin değil, ailelerinin de fedakarlık yaptığı bir gerçektir” dedi.

DENİZLİ POLİSİNE TEŞEKKÜR

Açıklamasında Denizli Polisi’ne teşekkür eden Garip, “Emniyet güçlerimizin düzenli çalışmasıyla halkımızın huzur ve güveni, en üst düzeyde tutulmaktadır. Turizm ve sanayinin en  önemli  yerlerinden biri olan Denizlimiz  asayiş düzeni açısından da tam bir huzur kentidir. Huzur içinde yaşamamızı sağlayan başta Emniyet Müdürümüz ile çalışma arkadaşlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin dört bir tarafında ve ilimizde büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, Türk Polis Teşkilatı`nın 173.kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Ayrıca şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki polislerimize de sağlık ve çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Erdoğan, 10 Nisan Polis Teşkilatı’nın 173’üncü kuruluş yıldönümünü kutladı

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173’üncü yıl dönümünü kutlayarak, “Gece gündüz demeden, 24 saat boyunca halkın huzur ve güvenliği için fedakarca çalışan polislerimizi, özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Polis Teşkilatı’nın iyi eğitimli kadroları sayesinde can ve mal güvenliğimizin en üst düzeyde sağlandığının da altını çizen Başkan Erdoğan, “Güvenli bir ortamın sağlanması başarıyı da beraberinde getirmektedir. Emniyet güçlerimiz sayesinde gerek iş gerek ise özel yaşamımızda kendimizi huzurlu ve güvende hissediyoruz. Polis Teşkilatı, kuruluşundan günümüze kadar toplumsal huzurun korunması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için görevini her koşulda büyük bir özveriyle yerine getiriyor. Bu duygu ve düşüncelerle, her mensubuna tek tek teşekkür etmeyi bir borç bildiğim Polis Teşkilatı’mızın, 173’üncü yıldönümünü kutluyorum” diye konuştu.

Erdoğan ayrıca, vatanı ve milleti uğruna canını hiçe sayıp şehit düşen polislere Allah’tan rahmet, ülkesi için yaralanıp gazi olmuş polislere de acil şifa diledi. Başkan Erdoğan, “Onlara ve ailelerine şükran borçluyuz. Onlar için ne yapsak azdır. Onlar, milletimizin bağrından çıkmış gerçek kahramanlar” dedi.

DTB Başkanı Tefenlili Polis Teşkilatı’nın 173. Yıl Dönümünü Kutladı

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Polis teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümünde bir mesaj yayınlayarak, ülkemizde huzur ve asayişi sağlamak için gece gündüz çalışan Polislerimizin kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Polis Teşkilatı’nın ülkemizin köklü kurumlarından biri olduğu ifade eden DTB Başkanı Tefenlili, “Polislerimiz, geçmişten günümüze büyük fedakârlık göstererek, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamaktadırlar. Yurdun dört bir tarafında, huzur ve güvenliği sağlayan, terör örgütleriyle kararlılıkla mücadele eden Polislerimiz, dün, bugün olduğu gibi gelecekte de görevlerini başarı ile yerine getireceklerdir” dedi.

Polislerimize her zaman minnettar olacağımızı belirten Başkan Tefenlili “bu duygu ve düşünceler Polis Teşkilatımızın 173. yıl dönümünü en içten duygularımla kutluyor, görevi başındaki Polislerimize görevlerinde üstün başarılar temenni ederim” dedi. Başkan Tefenlili şehit olan emniyet mensuplarına Allah’tan rahmet diledi.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.