enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5592
EURO
34,8897
ALTIN
2.432,71
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

Denizli sayısal birincisi Bilnet Okulları’ndan

Denizli sayısal birincisi Bilnet Okulları’ndan
28.07.2020
A+
A-

2 milyon 296 bin 138 adayın katılımıyla 27 – 28 Haziran 2020 tarihlerinde gerçekleştirilen Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) sonuçları 27.07.2020 tarihinde açıklandı.  Sonuçların açıklanmasının ardından birinciler de netleşmeye başladı. Açıklanan sonuçlar neticesinde Bilnet Okulları öğrencilerinden Dilara Yiğit, Temel Yeterlilik Testinde (TYT) 115, Alan Yeterlilik Testinde (AYT) 80 doğru cevap vererek Denizli birincisi oldu.

Rotanız belli ise rüzgar da size yardımcı olur…

Denizli birincisi olan Dilara Yiğit başarısını düzenli çalışma ve çok kitap okumanın yanı sıra sosyal faaliyetlere de zaman ayırmasına bağlayan Dilara Yiğit; “İnsan hedeflerini belirlediğinde bu hedeflere ulaşması çok daha kolay oluyor. Rotanız belli ise rüzgar da size yardımcı olur” diyerek hayatın bir bütün olarak her şeyiyle yaşanması gerektiğinin altını çizdi.

Doğru okul kaliteli eğitim

TYT/AYT sınavlarında aldığı puanlar sayesinde Denizli birincisi olan kızının başarısıyla gurur duyduğunu ifade eden Funda Yiğit ise çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirterek; “Okulun çok büyük etkileri var. Bilnet Okulları’na gelerek doğru tercihi yaptığımı düşünüyordum ve şimdi kızımın başarısı ile bu kanıtlanmış oldu. Bütün duyguları bir arada yaşıyorum ve bu gururu bana yaşattığı için kızım Dilara’ya ve Bilnet Okulları’na sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Bilnet Okulları Kampüs kurum yetkililerince yapılan açıklamada, “Öğretim bir süreçtir ve büyük emek ister. Sınav sonucu ise bu süreçte verilen emeklerin bir meyvesidir. Bilnet Okulları olarak  okul, aile, öğrenci üçgeninin sağlanmasına büyük önem verdik ve bu sayede başarıyı yakaladık. Başarılarından dolayı öğrencimizi ve ailesini tebrik eder, bu başarıda emeği geçen gerek kurum öğretmenlerimiz ve idarecilerimizi kutlarız.” denildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.