enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6004
EURO
34,8280
ALTIN
2.491,99
BIST
9.506,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Denizli Sivil Toplum Platformu’ndan Denizlispor’a ziyaret!

Denizli Sivil Toplum Platformu Yönetim Kurulu, Altaş Denizlispor’u ziyaret ederek yönetimimize destek verdi.

Denizli Sivil Toplum Platformu’ndan Denizlispor’a ziyaret!
A+
A-

Denizli’nin en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olan Denizli Sivil Toplum Platformu Yönetim Kurulu, Haluk Ulusoy Tesisleri’ne ziyarette bulundu. Platform Dönem Başkanı Raşit Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet Uz ve yöneticilerle bir süre görüştü.

MENEMENSPOR MAÇINA DESTEĞE DAVET ETTİ

Denizli Sivil Toplum Platformu olarak, şehrin tek ortak paydası olan Denizlispor Kulübü’ne desteklerinin süreceğini belirten Platform Dönem Başkanı Raşit Özdemir, “Denizlispor Yönetim Kurulu’nun zor bir dönemde göreve gelmesine rağmen bugüne kadar yaptığı fedakarlıkları biliyoruz. Biz de bugüne kadar elimizden gelen katkıyı hep sağlamaya çalıştık. Bundan sonra da Denizlispor’umuza her türlü desteği vermeye hazırız. Bu takıma sahip çıkmak hepimizin görevi. Sayın başkanımıza ve yönetim kurulumuza başarılar diliyoruz. Tüm taraftarlarımızı önce Gençlerbirliği daha sonra da Menemenspor maçına gelerek takıma destek vermeye davet ediyoruz” dedi.

‘HER DESTEK ARMANIN BÜYÜMESİNE KONULAN BİR TUĞLADIR’

Sivil toplum örgütlerinin ziyaretlerinin kendilerine büyük moral verdiğini kaydeden Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, “Denizli Sivil Toplum Platformu yönetimine bize verdikleri destek dolayısıyla teşekkür ediyor, tüm üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Denizlispor hepimizin ortak paydası ve en büyük markamız. Bu markamızı daha da büyütmek için herkesin elinden geleni yapması gerekiyor. Biz bugüne kadar büyük fedakarlıklarda bulunduk. Görev süremiz içerisinde elimizden gelenin en iyisini yapmayı sürdüreceğiz. Altaş Denizlispor olarak şu andaki tek hedefimiz takımımızın ligde kalması. Bunu başaracağımıza inancımız tam. Böyle kritik dönemlerde bize verilen bu destekler de inancımızı artırıyor. Her destek, armanın büyümesine konulan bir tuğladır” dedi.

Ziyaretin sonunda, Denizli Sivil Toplum Platformu Dönem Başkanı Raşit Özdemir, Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet Uz’a plaket verirken, Başkan Uz da, Özdemir’e Denizlispor’un 55.kuruluş yılı dolayısıyla özel üretilen forma hediye etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.